Nog even geduld…!

Inmiddels zijn we alweer twee weken terug van ons fantastische avontuur… Wat een indrukken, wat een belevenissen, zoveel verhalen en beeldmateriaal! Nog iedere dag genieten we nog na van de reis. Ondertussen gaat het gewone leven ook door. We zijn allebei weer volop aan het werk en de dagen zijn al snel weer gevuld met overleggen, vergaderingen en meetings. Ondertussen proberen deze twee dames met vereende girl power het maximale te geven voor Bijzonder Beheer, af en toe net zo uitdagend als 8000 kilometer rijden over sneeuw en ijs! Inclusief de nodige avonden en hotelovernachtingen als het werk er om vraagt. Aber.. auch Das schaffen Wir!

Maar goed… om de rally goed af te ronden hebben we nog wat afrondende activiteiten af te handelen. De auto is inmiddels alweer helemaal gestript en alle materialen liggen weer keurig bij Esther in de kelder en garage. Er moeten echter ook nog wat materialen worden terug gegeven, zoals het reservewiel wat bij van Kees van Gent geleend hebben gekregen! Dank je wel! Superfijn om een volledig vijfde wiel bij ons te hebben, ook dit jaar gelukkig niet nodig gehad. En de dashcam van Lescam die voor alle spannende beelden heeft gezorgd moet ook nog worden teruggebracht. Wederom dank aan Fariboz voor zijn ondersteuning, ook dit jaar heeft hij mede mogelijk gemaakt dat jullie bijna live konden meekijken met onze dagelijkse acties.

Als laatste natuurlijk de cheque richting Het Nationaal Ouderenfonds. Afgelopen week mochten we de officiële cheque van de Nieuwsjaarsquiz van Bijzonder Beheer ontvangen. Bijna 3000 euro, een fantastisch resultaat van een even fantastische avond. Bij deze nogmaals dank aan het organisatie comité, bestaande uit Kim, Nadia, Gerda, Roos, Jordie, Carina, Ruud, Fati, Indrani, Anneke, Piet en Lonneke!

En dat is slechts een deel van de totale sponsorrekening!

De sponsorrekening blijft nog openstaan tot eind februari, dus ben voor degene die nog een bijdrage willen doen voor
Het Nationaal Ouderenfonds

het kan nog!!!

Afgelopen week kregen wij trouwens een voorbeeld van één van de mooiste dingen die onze actie kan voortbrengen. Naar aanleiding van ons avontuur en de aandacht voor Het Nationaal Ouderenfonds, is één van onze Rabobank collega’s op bezoek gegaan bij een oudere buurvrouw… gewoon een koffiegesprek…. even wat aandacht… zo waardevol in deze snelle en eenzame wereld. Dank je wel om dit met ons te delen!!!

En dan gaan we langzaam van terugkijken naar vooruitkijken….  Want het kriebelt… en niet alleen van de lentekriebels… de spanning, de adrenaline, de ontlading na alle spannende hoogtepunten, het is verslavend! We houden jullie nog even in spanning, maar semi-concrete plannen die zijn er al! Passend bij ons wensenlijstje;  actie, avontuur, wedstrijdelement, rijvaardigheden, puzzelen, minimaal 9 dagen, goed georganiseerd, prachtige routes, inclusief avondeten 😉, af en toe wat nachtrust én een fantastisch deelnemersveld! En we denken dat allemaal gevonden te hebben… just wait and see 😊.

 

1 gedachte op “Nog even geduld…!

  1. Weer volop in de dagelijkse werkzaamheden. Zo te lezen blijft dat ook een hele uitdaging.
    Plannen voor de volgende rally staan al in de maak.
    Maar deze moeder is de afgelopen rally nog aan het verwerken.
    En jullie verhalen aan het vertellen.
    Liefs van ons.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.