Onze sponsoren

En ook dit jaar is ons avontuur en donatie voor het Koninklijk Nationaal Geleidehonden Fond (KNGF) niet mogelijk zonder sponsoren. En daarom willen wij onze sponsoren hier in het zonnetje zetten!

Wij stellen aan jullie voor….

Volg je hart, dat klopt altijd!

Eén van de motto’s van Xtra4people!

Xtra4people levert een Xtra, sprankelende en positieve bijdrage aan de ontwikkeling en groei van de mens. Xtra4people is uniek door de combinatie van eigen wijsheid, ervaring, kennis en energetische ondersteuning. Vanuit vertrouwen, veiligheid en rust ontstaan prachtige en ontroerende processen die waardevolle inzichten, heling en concrete stappen opleveren. Tijd, aandacht en persoonlijk maatwerk is hun uitgangspunt.

Met liefdevolle kracht maken Maryse en Nico het enorme potentieel van de mens zichtbaar, zowel persoonlijk als zakelijk. Bij alles wat ze doen is EmPower Potential leading! Bewustworden, ont-wikkelen, in beweging komen, creatie, cocreatie, toekomst, onbeperkte mogelijkheden, zelfsturing… en nog veel meer! Met het volgen van energie kan ook het ongeziene, gezien worden!

All Industry, een detacherings- en schedulingsbureau met focus op Olie & (Petro) Chemie, Gas, Energie, Opslag, Offshore, Civiel & Infrastructure.

All Industry Detachering heeft gespecialiseerde en enthousiaste krachten voor Projectmanagement & Controls, Procurement & Contracting, QA/QC, Commissioning, HSE, Construction en Engineering. Zij geloven dat een combinatie van diversiteit van medewerkers in deze disciplines en goede vakkennis de sleutel is binnen elk industrieel bedrijf. Ontwikkeling van hun medewerkers staat voorop! Bij All Industry krijgt de opdrachtgever niet alleen de fysieke kracht maar het gehele knowhow van All Industry. Binnen dit team helpt iedereen elkaar verder waardoor er per discipline een goede persoonlijke ontwikkeling is en nieuwe innovaties gelijk kunnen worden opgepakt. Voor de opdrachtgever worden niet alleen de beschikbare functies bekleed maar ook een stuk consultancy gedaan, waarmee de opdrachtgever samen met ons mee kan groeien.

All Industry Creative Scheduling Agency is gespecialiseerd in het op maat aanleveren van schedulingservices op basis van de behoefte van de klant en het specifieke project. Zij bieden de meest efficiënte manier van werken door middel van hun scheduling pakketten uit de door hen ontworpen schedulingmatrix. Deze matrix is ontworpen om de juiste behoefte van detail- of outputniveau van het betreffende project te bepalen, waardoor efficiëntie tot het hoogste niveau reikt en effectiviteit behouden blijft.

Kaizen Institute is the original and premier provider of KAIZEN™ services.

Kaizen institute is een internationale adviesorganisatie die zich gespecialiseerd heeft in business transformaties door middel van LEAN om continu te verbeteren. Ze zijn actief in meer dan 60 landen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika. In Nederland zijn ze gevestigd in Den Bosch en hebben ze een aansprekende opdrachtenportefeuille op het gebied van continue verbeteren bij zeer gerenommeerde multinationals en publieke instellingen. Ze zijn in korte tijd uitgegroeid tot een team van ruim 30 collega’s en willen deze groei als vooraanstaande marktpartij de komende jaren voortzetten.

Ook binnen Rabobank heeft Kaizen enorme consultancy support geleverd bij het reorganiseren en het optuigen van continue verbeterloops binnen Operations Financieren Bijzonder Beheer.

Klimaland is totaal kwaliteitsleverancier van airconditioning, warmtepompen, zonnepanelen, accessoires en gereedschappen. Zij zijn gespecialiseerd daar waar het gaat om Klimaat en Energiebesparing en streven al 10 jaar erna om klanten de beste service te verlenen. Klimaland Nederland werkt alleen met geselecteerde top producten, zoals Daikin, Mitsubishi Electric, LG, Toshiba, AUX, Gree en Mitsubishi Heavy. Alle medewerkers zijn gespecialiseerd en zorgen voor een optimale service, vanaf het moment van kennismaking met de producten van Klimaland tot en met de nazorg.

Klimaland heeft Internationaal ervaring in de koeltechniek en meer dan 50 verschillende branches ervaring op het gebied van koeltechniek, airconditioning, warmtepompen, zonnepanelen. Binnen hun organisatie is er continu aandacht voor technologische ontwikkelingen, maatschappelijke en ecologische veranderingen. Met als resultaat totaaloplossingen die energetisch en financieel aantrekkelijk en tegelijkertijd comfort verhogend zijn.


Klimaland streeft in Nederland de positie van marktleider na op het gebied van milieuvriendelijke producten. Hiervoor heeft zij een milieumanagementsysteem ingevoerd om zowel energie te besparen als afval te beperken. Het bedrijf ontwerpt als een van de weinige onder meer haar eigen systemen met natuurlijk organisch koudemiddel R290, welke zeer goede resultaten geeft ten opzichte van vergelijkbare apparaten met een synthetisch koudemiddel. Zo neemt Klimaland haar technische en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Met het veranderen van ons klimaat en de steeds warmere zomers een echte aanrader. Wacht niet tot de zomer maar vraag nu een zeer aantrekkelijke offerte aan!

Chargeer! Training en Coaching wordt geleid door twee ervaren coaches/trainers met een gezamenlijke ervaring op het gebied van training en coaching van bijna 30 jaar. Henry en Ingrid hebben beiden daarnaast ruimschoots management en directie ervaring in verschillende sectoren, van financiële en zakelijke dienstverlening tot leidinggevende functies binnen overheid, onderwijs en semi-overheid. Gecombineerd met studies en cursussen op het gebied van psychologie, gedragswetenschappen, NLP, verandermanagement, hypnose therapie, energetische therapie en ademcoaching is een schat aan ervaring aanwezig om mensen en organisaties te ondersteunen in een gewenste verandering en talenten en kwaliteiten optimaal te benutten.

De focus van Chargeer! is gericht op het coachen van mensen en teams. Waar nodig wordt getraind op gewenste vaardigheden. Hun doel is mensen al hun potentieel te laten benutten en talenten te ontwikkelen, zowel voor zichzelf als de organisatie waar ze werken. Mensen komen in beweging en krijgen inzicht in zichzelf en anderen. Als het gaat om teams wordt op basis van een maatwerk aanpak de samenwerking geoptimaliseerd en ontstaat een gemotiveerd en geïnspireerd team.

Hun doel is bruggen te bouwen tussen mensen, daarom willen ze mensen en organisaties helpen zich bewust te worden en in hun kracht te komen staan, waar de som meer is dan de afzonderlijke delen.

Afgelopen jaar hebben zowel Ilse als Esther zelf de toegevoegde waarde van Chargeer! mogen ervaren. En wij kunnen uit eigen ervaring vertellen, dat wij beiden alle dagen profijt hebben van de waardevolle tips, oefeningen en feedback!

Wie zijn jullie?
Flanderijn is van oorsprong een incasso- en gerechtsdeurwaarders­organisatie en bestaat al sinds 1948. In de afgelopen jaren heeft Flanderijn zich ontwikkeld tot een full-service organisatie op het gebied van creditmanagement, betalingsbeheer en administratieve ondersteuning.

Wat doet Flanderijn?
Flanderijn is een incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie. Zij worden door schuldeisers ingeschakeld om openstaande vorderingen te incasseren. Denk bijvoorbeeld aan de zorgpremie die iemand niet (meer) kan voldoen of aan problemen bij het betalen van de huur. Flanderijn onderscheidt zich door een aanpak die grotere schulden en onnodige kosten voor de schuldenaren voorkomt. Dit doen zij door serieus te kijken naar de oorzaak van het probleem en het vinden van een passende oplossing. Lukt het alsnog niet om tot een betaling te komen? Dan kan een van onze gerechtsdeurwaarders worden ingezet.

Wat doet Flanderijn nog meer?
Hun dienstverlening is zeer breed. Naast incasso- en gerechtsdeurwaarderstaken ondersteunen zij bedrijven bij hun debiteurenbeheer, geven zij juridisch advies en voeren gerechtelijke procedures, detacheren zij medewerkers, geven zij trainingen, assisteren zij bedrijven met hun callcenter en administratieve taken en voeren zij huisbezoeken uit. Ze werken nauw samen met een aantal gerenommeerde partijen op het gebied van creditmanagement, schuldhulpverlening, detachering en online betalingsverkeer.

Wie zijn jullie?
Wij zijn Syncasso. Wij onderscheiden ons door onze specifieke aanpak en zijn koploper in het innovatief gebruik van ICT om vorderingen te innen. Wij staan bekend om de positieve en motiverende benadering van debiteurklanten die gebaseerd is op wetenschappelijk onderzoek. Wij geloven dat creditmanagement altijd beter kan. Voor onze opdrachtgevers. En voor hun debiteurklanten. En dat maken we waar. Hoe? Door de gevestigde aanpak en orde te doorbreken. Door buiten de gebaande paden te treden. En door kennis en kunde te combineren in een vernieuwende incassoaanpak. Wij zijn ervan overtuigd dat je alleen toegevoegde waarde kunt hebben door echt verder te kijken. Naar de cijfers. Maar ook naar het menselijke aspect.

Dat is wat onze incassoprofessionals, van data-analist tot gerechtsdeurwaarder, dagelijks beweegt. Incasso meerwaarde geven door jezelf voortdurend te overtreffen. Het resultaat is een nieuwe incassopartner die in iedere vezel overtuigd is van de onmisbare connectie tussen harde (data) en zachte criteria (communicatie en psychologisch onderzoek). En die vooroploopt met een nieuwe manier van incasseren op basis van een bewezen effectieve incassoaanpak.

Een aanpak die niet over de hoofden van debiteurklanten héén gaat, maar juist iets in die hoofden verandert. Zo verbeteren wij uw incassoscores. Objectief onderbouwd met rekenmodellen en big data. Zodat we u exact kunnen vertellen hoe onze aanpak rendeert.

Dat is de belofte van Syncasso. We cash. We care.

SPONSORPAKKETTEN

Onze sponsorrekening staat weer open voor donaties… groot of klein. Iedere donatie is meer dan welkom!

WIL JIJ OOK MET JOUW BEDRIJF / NAAM OP ONZE AUTO STAAN?? WIJ BIEDEN DE VOLGENDE SPONSOR PAKKETTEN AAN:

  • Logo vermelding op website, social media én auto vanaf 500 EUR
  • Logo vermelding op website en social media vanaf 250 EUR. Indien er ruimte ook een kleine vermelding op de auto

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

ILSE HEINSMAN
Ilse@ascoldasfire.nl
06-53258731

ESTHER LUB
Esther@ascoldasfire.nl
06-22861503