Onze sponsoren

En ook dit jaar is ons avontuur en donatie voor het Koninklijk Nationaal Geleidehonden Fond (KNGF) niet mogelijk zonder sponsoren. En daarom willen wij onze sponsoren hier in het zonnetje zetten!

SPONSORPAKKETTEN

Onze sponsorrekening staat weer open voor donaties… groot of klein. Iedere donatie is meer dan welkom!

WIL JIJ OOK MET JOUW BEDRIJF / NAAM OP ONZE AUTO STAAN?? WIJ BIEDEN DE VOLGENDE SPONSOR PAKKETTEN AAN:

  • Logo vermelding op website, social media én auto vanaf 500 EUR
  • Logo vermelding op website en social media vanaf 250 EUR

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

ILSE HEINSMAN
Ilse@ascoldasfire.nl
06-53258731

ESTHER LUB
Esther@ascoldasfire.nl
06-22861503

Wij stellen aan jullie voor….

Wie zijn jullie?
Wij zijn Syncasso. Wij onderscheiden ons door onze specifieke aanpak en zijn koploper in het innovatief gebruik van ICT om vorderingen te innen. Wij staan bekend om de positieve en motiverende benadering van debiteurklanten die gebaseerd is op wetenschappelijk onderzoek. Wij geloven dat creditmanagement altijd beter kan. Voor onze opdrachtgevers. En voor hun debiteurklanten. En dat maken we waar. Hoe? Door de gevestigde aanpak en orde te doorbreken. Door buiten de gebaande paden te treden. En door kennis en kunde te combineren in een vernieuwende incassoaanpak. Wij zijn ervan overtuigd dat je alleen toegevoegde waarde kunt hebben door echt verder te kijken. Naar de cijfers. Maar ook naar het menselijke aspect.

Dat is wat onze incassoprofessionals, van data-analist tot gerechtsdeurwaarder, dagelijks beweegt. Incasso meerwaarde geven door jezelf voortdurend te overtreffen. Het resultaat is een nieuwe incassopartner die in iedere vezel overtuigd is van de onmisbare connectie tussen harde (data) en zachte criteria (communicatie en psychologisch onderzoek). En die vooroploopt met een nieuwe manier van incasseren op basis van een bewezen effectieve incassoaanpak.

Een aanpak die niet over de hoofden van debiteurklanten héén gaat, maar juist iets in die hoofden verandert. Zo verbeteren wij uw incassoscores. Objectief onderbouwd met rekenmodellen en big data. Zodat we u exact kunnen vertellen hoe onze aanpak rendeert.

Dat is de belofte van Syncasso. We cash. We care.