Even voorstellen

Wij zijn….
… Ilse Heinsman en Esther Lub, twee gedreven en ambitieuze dames op zoek naar avontuur! Na Zuid-Oost Europa en de Noordkaap brengt het avontuur brengt ons in 2020 naar de Engeland, Schotland en Ierland.

Even voorstellen….

 

Ilse, levensgenieter pur sang, passie voor reizen, enorme drive in alles wat ze doet en een hart van goud.

In het dagelijks leven is ze Hoofd Bijzonder Beheer Operations Financieren bij Rabobank Nederland.

Esther, mama van 2 kids, getrouwd met Frank, Nederbelg, eigenwijze controller met passie voor avontuur. One life, live it is haar motto.

In het dagelijks leven is ze Kwaliteit- en Risicomanager Bijzonder Beheer Operations Financieren bij Rabobank Nederland.

Ze ontmoetten elkaar bij Rabobank de Zuidelijke Baronie. Daar kwamen ze er ook achter dat ze een belangrijk passie delen: autorijden. Een leverancier vertelde hen over rally rijden en daarna was de beslissing snel genomen: ze gingen samen op proefweekend. Daar bleek dat ze zich goed konden meten met de verschillende mannenteams en ja, toen was de stap naar het rijden van een echte rally nog maar heel klein!

Ilse en Esther hebben als teamnaam ladiesteam ‘As cold as fire’.  Een naam die is ontstaan toen ze in 2017 voor het eerst richting de Noordkaap gingen. Een verwijzing naar niet alleen de plaatselijke temperaturen, maar ook naar hen als persoon. Ze zijn altijd ‘on’, competitief op een mooie manier.

Jullie rijden in 2020 in een 8-daagse tour met Mystery Roads met duizenden kilometers door de binnenlanden van Engeland, Schotland en Ierland. Dat doen jullie niet alleen voor de fun, maar ook om KNGF Geleidehonden te ondersteunen. Waarom dit fonds?

Zoals jullie van ons, RaboGirls, gewend zijn, zoeken we altijd naar een goed doel welke bij een van de thema’s van Rabobank past. Ook dit jaar kiezen we voor het thema Zelfredzaamheid en rijden we voor Koninklijk Nederlands Geleidehonden Fonds (KNGF)!!!! We zijn trots en blij dat we een bijdrage hieraan kunnen leveren en streven is om 10.000 euro te gaan ophalen om een pup voor 2 jaar financieel te adopteren! Hoe gaaf is het om zo’n tastbaar doel te kunnen bereiken! Doe jij ook mee?

Later als het nestje wordt geboren mogen we ook zelf de naam uitkiezen dus zullen we jullie allemaal vragen een mooie naam aan te dragen voor ‘onze’ pup!

Dit is niet de eerste keer dat jullie als dames rally duo eropuit trekken. Waarom hebben jullie voor deze vorm gekozen? En waar zijn jullie nog meer geweest? 

We zijn beiden begaan met het lot van een ander. Zorgzaamheid voor anderen zit er bij ons beiden van nature in. Je inzetten voor mensen met afstand tot de maatschappij, voor zieken mensen, voor mensen met een beperking, voor ouderen, zien wij als een mooie mogelijkheid om iets terug te kunnen doen in onze maatschappij. Een maatschappij waar wij het zo verschrikkelijk goed hebben. De dankbaarheid, die blik, de liefde, het is onbetaalbaar en daar geven wij ons graag 8-10 dagen per jaar voor.

Omdat we merken dat de drukte van ons dagelijks bestaan het niet altijd toelaat om tussen werk, studie en een druk sociaal leven door iets terug te doen voor de maatschappij, focussen we ons 1x per jaar op een avontuurlijke rally, helemaal in het teken van een goed doel. Dat we nu op deze manier onze passie en die wens kunnen combineren, maakt het voor ons extra mooi.

Om een succes te maken van deze rally’s hebben we wel 6 maanden voorbereidingstijd nodig om klaar te zijn voor de rally en om voldoende geld te kunnen ophalen voor het goede doel! De maanden voorafgaand aan de rally hebben we nauw contact met het goede doel. Dan krijgen van heel goed beeld van de problematiek, dat doet ons altijd wel beseffen hoe goed wij het zelf hebben!

Afgelopen jaren hebben we al menig uithoek van Europa gezien. Winter 2018-2019 stond helemaal in het teken van Het Nationaal Ouderenfonds. Januari en februari 2019 reden wij naar de Noordkaap! Ruim 11 dagen en bijna 10.000 km via de Scandinavische landen naar het noorden en via de Baltische staten weer naar het zuiden. Eind mei mochten wij een prachtige cheque van 6.500 EUR overhandigen aan Het Nationaal Ouderenfonds.

 

In januari 2017 reden wij naar de Noordkaap voor Voedselbanken Nederland. Met dit avontuur hebben wij 5000 EURO opgehaald!

In januari 2016 trotseerden wij zuidoost Europa, waaronder Griekenland, Bulgarije en Roemenië voor Stichting Vlinderkind. Een cheque van 2712 EURO voor de strijd tegen Epidermolysis bullosa (EB)!

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *