De week van de sponsoren… #8

Het laatste weekend thuis… drukke en lange dagen waarin we vooral bezig zijn met de laatste voorbereidingen. En dat terwijl er ergens in ons achterhoofd een stemmetje constant aangeeft dat we moeten slapen… uitrusten voor de lange rit die gaat komen…

En die rit wordt steeds mooier door alle prachtige bedrijven die ons – en daarmee Het Nationaal Ouderenfonds – sponsoren. Ook van Auto’s de Beule ontvingen wij een fantastische donatie!

Dus op deze zaterdagavond zetten wij Auto’s De Beule in het zonnetje!!!

Auto’s De Beule is al meer dan 50 jaar bezig met de verkoop, het onderhoud, de reparatie en restauratie van alle merken. Zij proberen u dan ook met hun kennis en ervaring van dienst te zijn via deze snelweg in dit digitale tijdperk.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.