Onstuimige zee en stormachtig weer… Voortekenen voor de komende weken?

Alle weersvoorspellingen geven aan dat er per 21 januari een koude front op ons afkomt.. onheilspellende berichtgeving voor diegene die richting de Noordkaap gaan vertrekken… of juist niet? Het winterse weer levert in de rally’s –  die de afgelopen weken zijn vertrokken  – wel mooie plaatjes en spannende situaties op, zullen die nog veel spannender worden? Zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen, zijn wij in ieder geval op alles voorbereid. Schapenvachten, zelfwarmers, slaapzakken en dekens, zelfs een kachel staat er in de kofferbak. Mits er natuurlijk stroom is 😉.

Alle materialen staan inmiddels klaar. Dat betekent dat de komende weken vooral in het teken gaan staan van het opbouwen van de auto. En daar is afgelopen weekend al een start mee gemaakt. De verstralers zijn geplaatst op de auto en de 27MC ingebouwd. De kenners weten dan gelijk waar we het over hebben 😉. Voor de leken onder ons, het is een bakkie! Gezellig onderweg kunnen praten met de lokale vrachtwagenchauffeurs op kanaal 19 of met de Duitse en Nederlandse deelnemers. Binnenkort maar eens checken of alles werkt en of het geluid een beetje verstaanbaar is 🙈🙉🙊

Gisteren over twee weken vertrekken we vanuit Rabobank Eindhoven vanaf het parkeerdek. Over precies twee weken is de officiële start in Rostock, Duitsland.

Komen jullie ons uitzwaaien? Staat dit al bij iedereen in de agenda?
Wanneer:     Dinsdag 29 januari om 9 uur
Locatie:        Parkeerdek bij Kantoor Rabobank,
Fellenoord 17, Eindhoven (tegenover het NS station)

Stormachtig gaan de komende weken ook nog zijn… Op het moment zijn we druk aan het mailen met de bestickeraar van Mil & van Mil. Logo’s van sponsoren die zich toch onlangs gemeld hebben, logo’s die niet de juiste kwaliteit hebben, sponsoren die voorkeur hebben voor een plekje op de auto… Het hoort allemaal tot de laatste loodjes. Hierover de komende weken meer… Nu even terugkijken op de afgelopen week! Keep your fingers crossed, we love it when a plan comes together! ✅🎉

Woensdagochtend begon vroeg… heel vroeg… Vijf uur om precies te zijn. Tegen kwart voor zes in de auto richting Etten Leur, waar ik Ilse om kwart voor zeven trof in de lobby van het Trivium Hotel. Ilse had daar geslapen, in de wetenschap dat het een lange dag ging worden. We meldden ons bij BNI Etten Leur, waar we als gast een korte pitch mochten houden voor onze actie. Dank voor deze mogelijkheid, nu afwachten of er mooie donaties uit voortkomen!

De werkweek stond vooral in het teken van de komende reorganisatie. Een spannende medewerkersbijeenkomst op woensdagavond die gaat zorgen voor vooral een betere en integrale klantbediening. Mooie ontwikkeling die vooral veel kansen biedt! Maar ook natuurlijk een spannende periode die onzekerheid met zich meeneemt. Een succesvolle, maar bewogen avond dus.

Eind van de week werd het even rustiger… stilte voor de storm. Ilse donderdag ziek in haar bed en Esther een hele dag in overleg op kantoor.. een rustig dagje voordat de vrijdag weer in het teken stond van reizen. Ilse per vliegtuig naar Curacao en Esther over de weg naar een wat minder subtropisch eiland…. Texel 😊

Terwijl de Specialisten FLM al hadden ingefluisterd dat Esther even naar de dienstregeling van de boot moest kijken…. deed ze dat natuurlijk niet… Beetje eigenwijs of hardleers… Vrijdagmiddag net voor vijven stapte ze met de kids in de auto, tussenstop in Weert om manlief op te halen en achter de dagelijkse files aan richting Eindhoven, Den Bosch, Utrecht en Amsterdam om in Den Helder de boot te pakken. Onderweg dochterlief de taak gegeven om de dienstregeling te checken, de laatste boot uit Den Helder vertrekt om 21u30… Nog even stress want de navigatie gaf ook half tien aan.. gelukkig was dat het adres van het huisje, helemaal bovenin Texel.  Die boten toch, dat blijft een lastig verhaal. In ieder geval werd de één na laatste boot met gemak gehaald, stress voor niets.

Ilse was ruim op tijd op Schiphol en werd verrast op het vliegveld van Curaçao. Op naar 5 dagen vol ontspanning, zon, zee en strand! Even van de radar en in haar eigen tropische wereld. Esther haar wereld was verre van tropisch, noordwesterwind met kracht 7, woeste zee, maar ook prachtige landschappen en een heleboel gezelligheid. Ook hier genieten met een grote G.

Het weekend werd dus weinig aan de rally gedaan… vandaar een enigszins verlaat blog…

1 gedachte op “Onstuimige zee en stormachtig weer… Voortekenen voor de komende weken?

  1. Zie dat de hele familie maar aan de koude moet wennen. Mama Esther gaat rijden en de kids + Papa worden blootgesteld aan storm en kou op Texel.
    Even laten voelen hoe het is.
    Nog even doorbijten en dan !!!!!!!!!!!! op naar het noorden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.