In de spotlights… Chargeer!

Eén van onze trouwe sponsoren is ook dit jaar van de partij… Deze week zetten we Chargeer! in de kijker.

Chargeer! Training en Coaching wordt geleid door twee ervaren coaches/trainers met een gezamenlijke ervaring op het gebied van training en coaching van bijna 30 jaar. Henry en Ingrid hebben beiden daarnaast ruimschoots management en directie ervaring in verschillende sectoren, van financiële en zakelijke dienstverlening tot leidinggevende functies binnen overheid, onderwijs en semi-overheid. Gecombineerd met studies en cursussen op het gebied van psychologie, gedragswetenschappen, NLP, verandermanagement, hypnose therapie, energetische therapie en ademcoaching is een schat aan ervaring aanwezig om mensen en organisaties te ondersteunen in een gewenste verandering en talenten en kwaliteiten optimaal te benutten.

De focus van Chargeer! is gericht op het coachen van mensen en teams. Waar nodig wordt getraind op gewenste vaardigheden. Hun doel is mensen al hun potentieel te laten benutten en talenten te ontwikkelen, zowel voor zichzelf als de organisatie waar ze werken. Mensen komen in beweging en krijgen inzicht in zichzelf en anderen. Als het gaat om teams wordt op basis van een maatwerk aanpak de samenwerking geoptimaliseerd en ontstaat een gemotiveerd en geïnspireerd team.

Hun doel is bruggen te bouwen tussen mensen, daarom willen ze mensen en organisaties helpen zich bewust te worden en in hun kracht te komen staan, waar de som meer is dan de afzonderlijke delen.

Afgelopen jaar hebben zowel Ilse als Esther zelf de toegevoegde waarde van Chargeer! mogen ervaren. En wij kunnen uit eigen ervaring vertellen, dat wij beiden alle dagen profijt hebben van de waardevolle tips, oefeningen en feedback!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.