HELP! Mijn moeder is een blogger

Een blogger en een moeder, een goede combinatie? Daar zullen jullie nu achter komen…

Ik ben Kyanna, 13 jaar, dochter van Esther Lub en vanaf deze week af en toe gastblogger op deze website 😃.

Mijn moeder is geweldig in vele dingen, autorijden, wiskunde, koken, enz.. Ook is ze geweldig in bloggen. Een hobby die niet veel moeders hebben… of… tenminste ik ken niet veel moeders die bloggen. Dus dan zeg ik maar dat ze één uit velen is. Een alles in één pakket. Dit klinkt allemaal heel lief en vrolijk, want ik vertel alleen maar optimistische punten 😃. Ze is mijn moeder wat moet ik anders doen, ik kan haar moeilijk zwart maken op het internet 🙈.

Maar zelfs bij ons is niet altijd alles koek en ei… Maar daar gaat het nu niet om. We waren bezig over de combinatie van mijn moeder en bloggen.

Door het werk wat mijn moeder doet is ze al een drukke vrouw… En met dat bloggen erbij wordt het niet alsof ze dan meer tijd voor mij heeft. Maar toch probeert ze voor mij altijd een beetje tijd te maken. Veel mensen vinden het dan onverantwoordelijk van mijn moeder dat ze haar kinderen zo vaak alleen laat. Maar ja, ik vind het prima en het gaat er gewoon om wat je zelf vindt.

Ik vond namelijk mijn leven altijd al perfect. Maar dat veranderde toen sociale media aan het licht kwam. Ze moest plots van alles foto’s maken. Alles wat we aten, maakte niet uit welk moment, het moest op de foto. Daar ergerde ik mij na een tijdje wel aan. Ik erger mij er trouwens nog steeds aan. Maar dat maakt nu niet uit. Inmiddels heb ik zelf ook een instagram account en doe ik gezellig mee 😉.

Maar bloggen heeft zo ook zijn voordelen. Soms op school geven ze mij dan complimentjes over het waanzinnige schrijftalent van mijn moeder. Over hoe cool de avonturen zijn die ze heeft meegemaakt. En hoe leuk het dan is dat ze dat deelt met de rest van de wereld.

Hoe een geweldige moeder heb je dan wel niet! Ik heb echt geluk gehad dat zij mijn moeder werd, en nog steeds is. Ook zeggen veel mensen dat ik mijn schrijf talent van mijn moeder heb. Maar dat moeten ze nog maar is zien…

1 gedachte op “HELP! Mijn moeder is een blogger

  1. Lieve Kyanna, wat leuk dat jij ook op deze site mag schrijven. Ik weet als geen ander dat die moeder van jou wel een heeeeeeel speciaal iemand is. En je papa heeft dat ook vast wel ontdekt. Wij vinden jullie een heel leuk en vooral sportief gezin die heel goed voor elkaar kunnen zorgen. Denk dat er maar weinig gezinnen zijn die zoveel te vertellen hebben.
    Hoop nog wel een aantal keertjes wat blog nieuws van je lezen.
    Liefs XXX voor jullie allemaal van ons aan, Papa, Mama, je broer Aiden en aan jou Kyanna. Groetjes van Opa en Oma

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.