Happy twosday!

Dinsdag 22-2-22, nog 2 dagen voor de start! 

Deze 2 dames gebruiken de laatste dagen om de laatste taken van ons to do lijstje af te vinden. Een lijstje wat mooi in 2-en gedeeld kan worden, mens en auto!

Uiteraard zorgen we voor de inwendige mens en dus trok Ilse naar de supermarkt om ervoor te zorgen dat we onderweg wat lekkers te eten hebben. En ik zag al wat all time favorites in de winkelkar liggen 😉

Het lijstje voor de auto gaat over alles wat we onderweg nodig ZOUDEN KUNNEN hebben. Een deel verwachten we niet nodig te hebben, zoals sneeuwkettingen 😉. De sneeuwgebieden liggen waarschijnlijk buiten bereik helaas. Een deel hebben we vervangen voor een modder variant, zo hebben de Sorel sneeuwschoenen plaatsgemaakt voor caoutchouc botten. En een deel hopen we niet nodig te hebben maar nemen we veiligheidshalve wel mee, denk aan sleepkabels, startkabels en uiteraard ductape! Hoe klinkt dat spreekwoord ook alweer… Beter ermee verlegen dan erom verlegen!

1 gedachte op “Happy twosday!

  1. Zie dat alles goed is ingeslagen volgens de schijf van vijf.
    Of heeft de mysterie een eigen schijf.
    Zijn de humor en ontspannings pilletjes ook ingeslagen.??
    Geniet ervan. Groetjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.