Weekend preps

Nog maar anderhalve week tot de mini rally, dus hoog tijd voor wat voorbereidende werkzaamheden!!! Want ons laatste avontuur is inmiddels alweer even geleden 😬.

Afgelopen weken konden we al een klein beetje oefenen met puzzelen en ideale tijden berekenen in de back office support groep van een bevriend rally team. De rit ging naar voor ons bekend terrein, de Noordkaap! Bij het zien van de beelden voelden we allebei direct de energie en adrenaline die dit soort avonturen met zich meebrengen. En ja… eerlijkheidshalve gebied ons ook toe te geven dat we met enigszins jaloerse blikken naar de video’s en foto’s keken.

Maar goed.. hoogtijd dus om zelf de kelders, garage en kasten in te duiken om wat materialen op te zoeken, de navigaties te updaten en de sneeuwkettingen eens uit te proberen. Want die sneeuwkettingen zijn dit jaar een beetje groter, we hebben onze Audi namelijk ingewisseld voor een 4×4 😃, we gaan op pad met de LandRover Discovery. En hoewel we verwachten geen sneeuw tegen te komen, kan je maar beter voorbereid zijn!

https://youtube.com/shorts/i-OqNaXCSE0?feature=share

Van de sneeuwkettingen door naar de navigatie systemen, want hoe zat het ook al weer met die noorderbreedte en oosterlengte???? En hoe krijgen we die in alle systemen ingevoerd? TomTom werkt met coördinaten in decimalen, Garmin in graden. Dus converteren we erop los!

Naast het invoeren moeten we ook nog ideale tijden berekenen. Dat is eigenlijk het belangrijkste te kraken raadsel van de hele Mystery Roads. Is het een gemiddelde van Googlemaps en TomTom? Of toch TomTom + 3 minuten? Of misschien 2x Garmin, 1x Googlemaps en 1x ANWB routeplanner? We gaan dit jaar opnieuw kijken of we zo dicht mogelijk bij de code kunnen komen!

Wil je ons hierbij trouwens helpen? Of met één van de vele puzzels die we verwachten? Dan kan je je aanmelden voor onze whatsapp back office groep! Stuur ons een berichtje / mailtje of appje en we voegen je toe!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.