YES! De prijsuitreiking!

Vandaag was het zover… eindelijk kregen we antwoord op de vraag wie de Mystery Roads editie 2020 heeft gewonnen! Vol spanning verzamelden we in Elst, waar in Café Restaurant De Vereniging de onthulling plaats vond.

En om jullie niet langer in spanning te houden…

Wij zijn dit jaar op de VIJFDE PLEK geëindigd! En daarmee hebben we de laatste dagen toch nog voor een flinke eindsprint gezorgd 😉😃! Een plek om gezien de omstandigheden méér dan trots op te zijn. Want als team waren we verre van fit en de vele stuururen op de eindeloze kust- en bergwegen waren intensief! Daarnaast was ook de concurrentie stevig 😬😬😬!

Zo hadden we geduchte tegenstanders aan de Duitse teams. Mirko en Sebastian, team Disco Queen, van harte gefeliciteerd met jullie overwinning! 🥇 Top gedaan mannen! 👍

En dan nummer twee 🥈 Andreas en Anna, vader en dochter, The Fast and the Curious.. vergis je niet in deze namen … wij weten het nog steeds niet wie wie is 😉.

The Legends maken de top 3 🥉 compleet, op het laatst toch maar even het podium op gereden! En dan het andere damesteam op de 4e plaats, puzzeltalent, slim en goed kunnen rijden. Ook deze dames, team Rock & Rally hebben een toprally gereden!

Maar het grootste complement gaat uit naar Ilse! Zonder haar is er geen Ladiesteam As Cold As Fire, zonder haar waren we niet gaan rijden. Mét haar staat er een topteam! Een gouden (bij)rijder, top navigator, allerliefste vriendin, super collega, topvrouw en ondanks alle tegenslag dit jaar nog steeds een enorme drijfveer, ook achter dit Ladiesteam! Dus mét wat extra pitstops, wat extra ingelaste rustmomenten én bewuste keuzes welke etappes we wel en niet voor de punten reden, hebben wij het ook dit jaar kunnen uitrijden! Dank je wel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.