Home sweet home…

Wat vliegt de tijd. Vandaag is het al weer twee weken terug… via de Eurotunnel ‘gevlucht’ uit Engeland richting huis en daardoor de opdrachten van zondag door niemand meer kunnen laten uitvoeren.

Ook de opdrachten in London zijn nog niet bekend, wie heeft er de beste score? We wachten af tot aan de reünie. Ergens in maart volgt een samenzijn waar natuurlijk het klassement bekend wordt, wij houden jullie op de hoogte …

Terwijl Esther weer aan het werk ging, probeert Ilse haar darmen verder tot rust te krijgen. Ook tijdens de rally waren ze onrustig en afgelopen zaterdag vond er een MRI van de dunne darm plaats… hopelijk is ze snel weer op de been.

Samen hebben we de afgelopen weken in Wijchen al een aantal keren bijeen gezeten. Natuurlijk voor de gezelligheid maar ook om de video’s van de dashcam terug te kijken en te sorteren. M54beeldcreaties gaat voor ons nog een aftermovie maken van de gehele reis, die hebben jullie dus nog tegoed! Hiervoor zijn we ook honderden al dan niet meer dan 1.000 foto’s aan het screenen en aan het delen met Jurgen van Hoof die dit klusje gaat klaren. Wij wensen hem alvast heel veel succes 😊!!!

In de tussentijd heeft de Audi ook weer een metamorfose ondergaan… Bakkie uitbouwen, stickers van de auto, verstralers, skibak en imperial eraf, tweede telefoonhouder eraf, dashcam eruit … en door de wasstraat. Met grote dank aan Paul staat ie weer te shinen!

Stiekem kijken we ook al een beetje rond voor 2021… er komen diverse autotoertochten voorbij op social media. Maar tja, wat willen we … daar zijn we nog niet uit. Toch weer sneeuw of gaan we voor echt iets anders en trekken we naar het zand in Zuid-Europa of Noord Afrika? We hebben nog even om daar over na te denken!

Ook dit jaar was trouwens al anders dan voorgaande jaren. Anders omdat we pas heel kort voor de rally hebben besloten – samen met werkgever en bedrijfsarts – dat deelname verantwoord was. Anders omdat het black ice uit het hoge noorden werd ingewisseld voor smalle eenbaanswegen langs de kust en door de hooglanden. Anders omdat de alertheid voor de machtig grote elanden niet nodig was, slechts een enkele hoogland muis 😊, schotse hooglander, schaap of ree kwamen wij tegen. Anders omdat de dagen veel meer daglicht kenden en we in de donkere avonden niet op zoek hoefden te gaan naar het noorderlicht. Anders omdat linksrijden toch echt anders is dan rechtsrijden.. gelukkig wende dat snel! Anders omdat miles net ff langer zijn dan kilometers ;-). En anders omdat we onze sneeuwschoenen, skipakken en andere thermoskleding niet nodig hadden, het leek wel lente!

De komende maand willen we met jullie allemaal, collega’s, zakenrelaties, vrienden, familie, kennissen, facebook-, instagram- en LinkedIn bekenden, nog 1 keer een boost geven aan het totaalbedrag wat wij eind maart gaan overhandigen aan KNGF. Wij hopen op nog een eindsprint en hebben daarbij jullie hulp nodig! Help jij ook graag het KNGF, maak dan gebruik van deze doneerknop, waarbij het je geheel vrij staat welk bedrag jij over wilt maken…. Mogen wij , als je nog niet hebt gedoneerd, rekenen op jouw bijdrage? Uiteraard zullen wij eind in een volgend blog verslag uitbrengen van de overhandiging van de cheque met het totaalbedrag in Amstelveen bij KNGF.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.