In 2019 gaan wij rijden voor………

HET NATIONAAL OUDERENFONDS!

Natuurlijk blijven deze twee RaboGirls hun Rabobank roots trouw en dus valt ook ons nieuwe goede doel binnen de thema’s van de Rabobank.
Komend jaar staat in het teken van Het Nationaal Ouderenfonds. Daarmee willen we de zelfredzaamheid van deze kwetsbare bevolkingsgroep volop in de kijker zetten!
En dit mooie goede doel raakt ons natuurlijk allemaal! Ieder jaar op 19 juni en ergens in augustus vieren wij het leven.
Actief, sportief en op volle snelheid, zoals jullie van ons gewend zijn. Maar dat kunnen wij ook niet oneindig volhouden.

Er komt een tijd…… dat wij onze (bedrijfs)auto’s moeten inruilen voor flitsende rollators, waarmee wij het verzorgingstehuis (als dat dan nog bestaat…) onveilig maken.

Er komt een dag…… dat de stroomversnelling van ons hectische dagelijks leven terecht komt in rustig vaarwater.

Er komt een dag…… dat onze smartphones niet meer ieder moment van de dag signalen van familie vrienden en kinderen ontvangen, maar dat wij hopeloos achter lopen op de nieuwste technologie.

Er komt een dag…… dat wij ook de aandacht van Het Nationaal Ouderfonds nodig hebben om iedere dag een beetje mooier te maken!

En juist daarom…. dus…. Het Nationaal Ouderenfonds!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.