Zum Nordkap…. schon wieder :-)

Nog precies 100 dagen en dan begint 2019! Het jaar van ons nieuwe avontuur en nieuwe dromen.

On the road again…. Heading north again…. And again THE NORTH CAPE!
Of zal ik beter in het Duits gaan schrijven…
Wieder auf der Straße…. Weiter Richtung Norden …. Und wieder zum NORDKAP!

Want wij hebben ons ingeschreven voor Rallye 8000!
11 dagen 8000 kilometer 13 landen en kou, veel kou!

En waarom nou precies deze rally zou je je misschien afvragen….

Nou simpel, wij wilden graag iets langer van het prachtige noorden genieten, wat meer rustmomenten tussendoor, meer landen zien, waaronder de Baltische staten én toch uitdaging hebben. En wij denken dat te hebben gevonden! Met extra uitdaging de Duitse taal….

Voor degene die vloeiend Duits spreken, wij zoeken nog een hulplijn eind januari 😊

We vertrekken 29 januari op ons gemak richting Rostock, aan de Ostzee, tegen de Deense grens aan. Op 30 januari het startschot en finish op 9 februari in St Anton… Jaja we zullen finishen in style in Oostenrijk 😊. Wie weet hebben we na 11 dagen ‘stilzitten’ nog energie over om even de ski’s onder te binden.

In deze 11 dagen gaan we ongeveer 8000 kilometer op de teller zetten. Voor de snelle rekenaars, wij zetten er dus nog een 1500 kilometers bovenop. Totaal een kleine 10000 kilometers!!!!

Met de definitieve inschrijving begint het ook al echt te kriebelen… Website is inmiddels al grotendeels geüpdatet, betaal buttons staan klaar, nu nog alle materialen en sponsoren gaan regelen! Best een enorme uitdaging met twee drukke banen. Dus lieve lezers, wil en kan je daarin iets betekenen, dan horen we jou graag. Connecties bij radiostations, dagbladen, (regionale) televisie zenders, connecties bij bestickeraars, ect…. Laat het ons weten!

En om even in de stemming te komen, alvast de flashback van Rallye8000 van afgelopen jaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.