26 oktober…

Vrijdagavond 26 oktober… het gure herfstweer heeft zijn intrede gedaan en de indian summer komt daarmee echt tot een einde… nog twee nachtjes slapen en dan is het ook weer wintertijd. Omstreden die wintertijd, maar toch nog een feit voor de komende twee jaar geloof ik.

Ik vind het altijd even wennen, de klok achteruit, in het donker thuiskomen, net alsof je al het daglicht hebt gemist… Gek is dat ik daar alleen last van heb tijdens de werkdagen en niet als we naar de Noordkaap rijden. Terwijl er in het hoge noorden toch ook weinig daglicht is, zonsopgang rond 10 uur, zonsondergang vroeg in de middag.Vrijdag 26 oktober… precies 12 jaar geleden dat onze prachtige meid het levenslicht zag. Onze eerstgeborene, inmiddels van een lief klein baby’tje opgegroeid naar een eigenwijze tiener. In september gestart in het middelbaar, daarnaast een prima ballerina zowel op de vloer als tegenwoordig op het ijs en fan van wiskunde en chinees… Perfect match van beide ouders 😊

Vrijdag 26 oktober… heerlijk de week afsluiten. De jarige job van school opgehaald en met de auto richting huis. Thuis verwarming aan, thee gezet en bak met chips en lekker op de bank… nee, even niet de Rabobank 😊. Heerlijk relaxen tot onze ontspannende vrijdagavond ruw verstoord werd door een agenda aankondiging, balletles begint over 15 minuten… Aaaahhhhh, snel auto in… Twee maanden is het schooljaar begonnen, maar die vrijdagavond krijgen we niet in ons systeem. Gelukkig is de balletschool flexibel en kan dochterlief vanaf volgende week op de dinsdag meedoen.

Vrijdag 26 oktober…. In alle vroegte stond Ilse buiten voor haar bootcamp. Wat een energie en motivatie om fit en sterk te worden. Een paar uur later stond ze weer stralend te presenteren in de Rabobank. En dat deed ze eerder de week ook al.  De wereld verandert, de Rabobank ook. We vinden het binnen Rabobank belangrijk dat iedereen aan zijn of haar toekomst werkt. De financiële sector lijkt de sector die het hardst getroffen gaat worden in het kader van automatisering, robotisering, Artificial Intelligence. Daarom organiseren we ontwikkelproeverijen, waarin medewerkers plenair meegenomen worden in de diverse ontwikkelingen en daarnaast in workshops aan de slag gaan, allemaal met het doel klaar te zijn voor de toekomst die komen gaat. Prachtig initiatief vanuit de Rabobank om te investeren in alle collega’s.

Vrijdag 26 oktober… al 299 dagen onderweg in 2018 en nog precies 96 dagen tot de start in Rostock. Ohhhhh wat gaat de tijd toch snel en wat moeten we nog veel doen… Gelukkig hebben we ook al veel gedaan. Deze week het interview voor RaboWomen goedgekeurd, volgende maand zien alle RaboWomen deze RaboGirls voorbijvliegen in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvangen we veel leuke berichten en donaties uit Raboland, ook lokale banken omarmen ons initiatief. Dank Rabobank West Betuwe, Rabobank Schiphol, Rabobank De Kempen!

Deze week deden deze beide dames allebei ook aan teambuilding. Ilse ging met team “Early” de keuken in en toverde smakelijke gerechten op tafel in de kookworkshop. Esther ging met team “MaS” naar de golfbaan voor midgetgolf, boerengolf en voetgolf, gecombineerd met allerlei fotovragen en opdrachten. En een heerlijke BBQ als afsluiter!

Verder werden we allebei op de gevoelige plaat vastgelegd door Imca van de Weem voor mooie zakelijke portretfoto’s en won Ilse een plant bij de postcodeloterij 😊. Komend weekend even geen voorbereidingen voor de rally, Esther gaat druk aan de studie en Ilse doet een rondje Nederland om alle verjaardagen, baby showers en andere afspraken na te komen.

Deze week verwelkomen wij Flanderijn Foundation als nieuwe sponsor! Super blij zijn we er mee! Voor meer informatie over deze sponsor klik hier. Ook diverse collega’s hebben inmiddels hun bijdrage gestort! Echt top!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.