Spotlights!

Wow wat een spotlights deze week!!! Wat gaaf om met onze actie voor Het Nationaal Ouderenfonds zo in de schijnwerpers te staan! Hoe meer bekendheid, des te meer sponsoren en donateurs! En daar doen we het voor!!!

Afgelopen dinsdag heeft Ton van Nimwegen, leidinggevende binnen Operations Rabobank, onze actie in zijn wekelijkse blog benoemd. Zo hebben ruim 8.000 collega’s kunnen lezen over ons prachtige initiatief.

En donderdag opnieuw! Ook in de nieuwsbrief van Bijzonder beheer is er een artikel aan gewijd.

De eerste collega’s hebben hun donatie reeds naar ons overgemaakt, waarvoor dank! Aan alle andere collega’s, mochten jullie het Nationaal Ouderenfonds een warm hart toedragen, zou je dan ook een bijdrage willen storten? Dat kan via onderstaande doneerknoppen:

Wil je me €1,00 betalen voor Rally Ouderenfonds klik hier
Wil je me €5,00 betalen voor Rally Ouderenfonds klik hier
Wil je me €10,00 betalen voor Rally Ouderenfonds klik hier
Wil je me €25,00 betalen voor Rally Ouderenfonds klik hier
Wil je me €50,00 betalen voor Rally Ouderenfonds klik hier

En naast de mooie donaties van collega’s, blijven ook de zakelijke sponsoren zich aanmelden. Deze week verwelkomen wij Mylette groep als sponsor. Met dank aan Cees Sep mogen wij een prachtig sponsorbedrag ontvangen!  Meer informatie over deze sponsor vind je hier.

Wow!!! We kunnen het blijven zeggen! En wat geeft dit enorm veel energie!

En die energie hebben we nodig, want we kijken opnieuw terug op een drukke week. Deze week eindigen we samen in België… zittend in het zonnetje, lekker buiten, drie laptops erbij en eerst samen de komende werkweek voorbereiden. Vervolgens nog een verplichte e-learning. En wat is er mooier om een e-learning belastingontduiking en belastingontwijking letterlijk en figuurlijk in België te doen 😉 Uiteraard beiden geslaagd, dus dat kan ook weer van het lijstje….

Terwijl wij achter onze laptops in de loungebank in de tuin zitten, wappert in een ooghoek nog veel was… een wasmolen vol om precies te zijn… om even afleiding te vinden van al het werken op zondag, hebben we samen – met vereende krachten – de was even weggevouwen en het hoofd leeggemaakt … al met al een prima afleiding even …

 

 

En dan beginnen we aan ons wekelijkse blog. Wat hadden we deze week nog meer op de agenda staan?

 

Afgelopen dinsdag was het zover. Ons bezoek aan Het Nationaal Ouderenfonds in Amersfoort. Daan Krijger ontving ons ’s middag in het kantoor van het Nationaal Ouderenfonds. We hebben onze actie besproken en afspraken gemaakt over onze bijdrage aan een vrijwilligersactiviteit één dezer maanden, want ook wij zetten ons graag in voor de eenzame oudere in Nederland.

 

Ook hebben we gekeken naar mogelijkheden om onze start op dinsdagochtend 29 januari ‘s morgensvroeg vanaf Fellenoord wellicht in aanwezigheid van ouderen te doen, daar komen we nog op terug.

Want tja… dinsdagochtend 29 januari om 9 uur staat ons vertrek richting Rostock (Duitsland) gepland. Nadat we eerst dachten ‘even’ na het werk richting de startlocatie te rijden, deed nader onderzoek ons beseffen dat we langs het Ruhrgebied moeten, langs Bremen en Hamburg… oftewel.. vroeg vertrekken dus!

Kom jij ons ook uitzwaaien? We verwachten vanaf het parkeerdek van Rabobank, Fellenoord 17, Eindhoven, rond 9 uur te vertrekken. Zet deze datum vast in je agenda!

Maar terug naar ons bezoek bij Het Nationaal Ouderenfonds. Na ons gesprek zijn we nog meer overtuigd dat we rijden voor een fantastisch doel! Stel je eens voor dat je oud(er) bent en maar 1 x per maand bezoek krijgt….. dat is toch heel erg?! Wij willen ons hard maken dat we maximaal geld ophalen zodat het Nationaal Ouderenfonds zoveel mogelijk eenzame ouderen kan bereiken.

En dan de rest van de week..

Esther werd deze week afgeleid door het thuisfront… Eén van de kinderen werd ziek… gordelroos, ontstoken en inmiddels aan de antibiotica gaat het gelukkig langzaam iets beter … en gelukkig kun je in België gewoon ‘s avonds naar de huisarts dus kwam er snel hulp …. Maar alle ballen hoog houden met studie, meer dan fulltime werken, belastingpapieren invullen voor manlief en de jaarrekening inmiddels de deur uit…. én dan nog een zieke thuis… geeft dat soms even kortstondig gemopper … Lianne de Bont voelt dat feilloos aan en verzorgde Esther deze week dan ook met lekkernijen en verse gemberthee ….  Superlief!

Gelukkig was er nog meer ondersteuning onderweg. Afgelopen maandag was het eindelijk zover. De start van de specialisten FLM. First Line Monitoring specialisten voor wie buiten de Rabobank werkt …😊 Zij komen ons helpen op het gebied van risico- en kwaliteitsmanagement en zetten – onder leiding van Esther – de schouders eronder! En gewapend met een heuse FLM-mok voor de benodigde cafeïne voor de (late en vele???) uurtjes, kunnen ze er wel even tegen 😊. Dank je wel Nico voor het regelen van deze leuke attentie!

Ilse had een prachtig bedrijfsbezoek aan één van de preferred suppliers als het gaat om incasso en deurwaarders. Na een waardevolle introductie mocht ze mee de straat op met een deurwaarder. Super interessant om mee te mogen maken!

En Ilse was nog meer op locatie… vloog van afspraak naar afspraak en soms vloog ze ook over de autobaan….Zo had ze een redelijk agenda technische uitdaging… afspraak in Utrecht tot 14 uur en  een Keek op de Maand met haar MT leden in Eindhoven om 14 uur. En dat is zelfs voor Ilse iets té uitdagend….Na een goede generale repetitie voor de rally (waar overigens geen kilometer te hard gereden mag worden, dan krijg je strafpunten!) klokte ze om 14.15uur binnen in Eindhoven (oké oké … om 13.30 uur vertrokken in Utrecht) …. Uiteraard was flitsmeister van de partij …

Tussen alle uren werken, rally voorbereiden, studeren etc … werken de dames ook aan vitaliteit. Zo ging Esther baantjes zwemmen op zondagochtend (ppffff) maar ook Ilse neemt haar personal trainingen erg serieus en staat s morgens in het donker gewoon te trainen (ook pfffff)… weliswaar iets minder mobiel met een schouderpees ontsteking maar door gaan we  … Ook de tandarts, zoals gezegd de dokter en ook de schoonheidsspecialiste werden bezocht … het gaat allemaal tussen de bedrijven door 😊. Alles om fit, vitaal, gezond en mooi van iedere dag te genieten!

En genieten doen we ook. Zaterdagavond was het dan toch echt even tijd voor de voetjes van de vloer … Het Amsterdam Dance Event ADE. Ilse met een vriendin naar Amsterdam … het bleek een kinderfeestje met Martin Garrix … als bezoekers je gaan aanspreken met ‘mevrouw’ is het toch echt tijd om naar huis te gaan dus dat hebben we vlak na 02.00 uur dan ook maar gedaan haha …

Esther maakte het minder spectaculair en bezocht de IJsbaan in Turnhout met de kids … Buiten nog heerlijk van temperatuur stond Esther binnen te koukleumen …. Brrrr snel aan de warme chocomel …Nog niet helemaal gewend aan winterse temperaturen… Daar zullen we de komende 100 dagen toch aan moeten werken..

Nog 100 dagen …

 

2 gedachten over “Spotlights!

  1. Wow,
    Dit is allemaal voorgekomen en gedaan in 1 week.
    Dit is haast niet bij te benen.

    Hou je taai en zorg dat jullie het overleven tot de 29e januari 2019

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.