Keep smiling!

Gelukkig werd het na een hele drukke week weer weekend. Even wat ontspanning en wat tijd om aan de rally te denken en terug te kijken op de afgelopen paar dagen.

Vrijdag 5 oktober was het de Nationale dag van de Ouderen, gelijktijdig met World Smile day, dat kan geen toeval zijn 😊 En gelukkig hebben we veel om te lachen. Want wat een geweldige week voor ons en dus ook het Nationaal Ouderenfonds. Een fantastische donatie van All Industry en ook van een oud-collega kwamen spontaan binnen! Dank je wel Koert Leijten en Karel Swarts!

En dan kijken we ook even terug op een drukke werkweek. Inmiddels weten we dat we er niets aan kunnen doen, we zijn besmet met het virus W.E.R.K. Gelukkig is dit goed te bestrijden met W.I.J.N. en B.I.E.R. en dus deden we dat maar op de vrijdagavond.

Daarnaast ook te bestrijden met Veel Eten, Rusten, Leven of Feesten (afgekort: VERLOF). Dat hadden we dan wel niet, maar toch even stuiterend van de werkstress de Chinese Massage salon ingedoken. Daar stond ik dan, met twee laptops, drie jassen, zakelijk leesvoer en studieboeken…. Nog niet direct in ontspanningsmodus, maar dat kwam gelukkig vanzelf na ongeveer 30 van de 90 minuten massage. Wat een verademing en wat een top idee van Ilse!

Ondertussen alle ziektekiemen proberen te vermijden door vitamientjes te drinken, zonnestralen op te doen en af en toe onbezonnen ideëen te opperen. De zonnestralen zien we gelukkig niet alleen via vrienden op de app, maar gelukkig ook even in de tuin. En hard nodig tussen drie zieken thuis, naaste collega’s op het werk ziek en vermoeidheid door werk, studie en de korter wordende dagen.

Want wat is dat wennen…. Het levert prachtige foto’s van zonsopgang op social media op, maar wat een gevecht om ’s ochtends fris en fruitig mijn bed uit te springen. Hebben jullie dat nou ook of ben ik de enige?

Samen met de zonsopgang komen ook de herfstfiles in grote getallen weer over de radio de ether binnen gevolgen…. En hoewel deze twee dames het fantastisch vinden om uren in de auto te zitten, staan files niet op ons verlanglijstje. Wij doen het liever zoals Max in Sochi… Wat een memorabele inhaalrace, 10 plaatsen in 3 ronden en vol gas naar P5. We zaten aan de buis gekluisterd. Komende zondag lekker vroeg uit de veren om te kijken wat Max vanaf P3 doet in de Japanse GP in Suzuka.

En daarna weer eens aan de studie en boekhouding. Want die laatste moet dit weekend echt af…. Voorlopig nog even mensenwerk. Heb vrijdag bij de Rabobank op locatie Fellenoord even kennis mogen maken met Mr. Pepper, wilde hem eigenlijk inzetten op de boekhouding dit weekend… maar na drie pogingen om een gesprek aan te gaan kwam een directeur van de bank mij influisteren dat Mr Pepper eigenlijk nog maar een tablet was met wielen… Wat een teleurstelling. Misschien dan toch maar eens naar een Rabobank Inspiration sessie over Machine Learning volgen of gewoon een boekhoudpakket en boekhouder inschakelen 😊.

Want we hebben onze uren hard nodig binnen Rabobank, audits, vuurpijlen, jaarplanning 2019 en organisatorische stroomversnellingen met soms onverwachte wendingen. Gelukkig maken ook zakelijke successen het fantastische tijd om in de financiële wereld te werken!

Ondertussen is manlief de kids naar alle sporten en andere activiteiten aan het rondrijden. Onze jongste zoon heeft vorig weekend zijn C diploma behaald en dus mag hij een nieuwe sport uitzoeken. Het is ijshockey geworden. Dus Turnhout Tigers… jullie krijgen versterking!

Ilse werkt gewoon door , zonnestralen of niet en zorgt daarnaast voor wat afleiding bij haar moeder door met een rolstoel haar door het dorp te begeleiden… beetje afleiding voor hen is ook wel fijn zo twee weken na de operatie. En nu haar personal trainer met vakantie is, is de huiskamer het toneel van de twee wekelijkse bootcamp sessies J… Skip, de hond, doet overigens vrolijk mee haha…

Volgende week meer over de voorbereidingen voor de rally en de onbezonnen ideeën, vorig weekend is onze afspraak niet gelukt, echter dit weekend volle bak vooruit samen. Fijn weekend allemaal!

1 gedachte op “Keep smiling!

  1. Weer een fantastisch verhaal. Ze worden allemaal weer uitgeprint en gedocumenteerd.
    Liefs van ons.

    ps. Hou het hoofd koel en het gas-pendaal beiden goed in bedwang.
    Fijn dat jullie van de Rabo dit weer mogen ondernemen.
    Gezien onze leeftijd zijn we blij met het gekozen doel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.