Indian summer and snow!

Heerlijk… die laatste zonnestralen van de Indian Summer. Helemaal als je twee vrije dagen hebt. Nou ja vrij.. vrij van mijn reguliere job om mijn nevenfuncties te vervullen, penningmeester, accountant en amateur taxichauffeur voor de kids. Veel te leuk om niet te doen, ook al is het soms wat veel…Maar ik dwaal af… Het zonnetje dus, en een glaasje wijn, en nog wat zon… en wijn en mijn gedachten die met het vallen van de blaadjes beginnen weg te dwarrelen. Winter komt eraan, ’s nachts wordt het alweer snel kouder. Nog een kleine vier maanden en dan gaan we op pad. Ruim anderhalve week. Dit keer niet alleen naar het noorden, maar ook naar het oosten, langs Riga, Tallinn en Vilnius, vlak langs de Russische grens… en terwijl wij genieten van de Indian Summer, sneeuwt het in noorden al!

Sneeuw en kou in het hoge noorden en dus ben ik de kledingkast ingedoken. Wat hebben we nog nodig… een nieuwe winterjas, warme schoenen, een dirndl én handschoenen… toch? Dit weekend toch maar eens een lijstje gaan maken met Ilse tijdens ons rally overleg.

Hoog nodig dat overleg, want… we moeten ook op zoek naar sponsoren! Netwerkbijeenkomsten, ondernemers in de vriendenkring, statiegeldpalen….  Afgelopen week werden wij al enorm blij verrast met spontane giften van collega’s en vrienden. Echt super om te zien dat jullie ons – en dus HET NATIONAAL OUDERENFONDS – willen steunen! Daar doen we het tenslotte voor. Binnenkort gaan we kennismaken op het hoofdkantoor van Het Nationaal Ouderfonds. Eerst een gaatje zien te vinden in de overvolle agenda’s. Want het is druk bij de Rabobank en in de bankensector in het algemeen. Je hoeft de kranten maar open te slaan…ik krijg het nieuws over de banken en financiële wereld niet bij gelezen. Witwaspraktijken, banken die teveel verdienen, FED die de rente wil verhogen en hints over aankomende recessies. Als er dan ook nog een paar vuurpijlen rond vliegen, dan weet je dat de drukke weken nog wel even aanhouden….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.