De week van de sponsoren… #10

Het schiet al op… auto raakt al aardig vol met alle materialen. Vanavond enkel nog onze kleding inpakken en dan staan we bijna klaar voor de start! De weerberichten voor de komende weken laten wat ‘milder’ weer zien, maar wel veel sneeuw. De sneeuwschep ligt dus onder handbereik ūüėÉ.

Ook deze zondagmiddag weer een sponsor in de kijker! Dit keer Syncasso!

Syncasso, een deurwaarders en incasso kantoor met een duidelijke missie: Incassowaarden verbeteren! Syncasso stelt de normen voor incasso voortdurend hoger, door maximaal grip te hebben op de resultaten van het incassoproces. Begrip van wat debiteurklanten beweegt is essentieel voor hun professionals om een verbinding tot stand te brengen met hun debiteurklanten. Daardoor worden oplossingen voor het incassoprobleem geboden die de verwachtingen van zowel opdrachtgevers als debiteurklanten overtreffen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.