De week van de sponsoren… #11

Zondagavond… het weekend zit erop… Nog twee nachtjes in ons eigen bed, daarna hopelijk een goede nacht in het start hotel in Rostock en daarna weten we het niet… 11 dagen, 10 nachten en máár 8 hotels, waarvan 1 ijshotel 🙂

Voor het zover is zetten we ook deze avond nog een sponsor in de kijker! Vanavond FA Finance!

FA Finance neemt u veel werk uit handen. Van het verwerken van uw (privé) administratie tot de financiële dienstverlening bij het opstarten van uw onderneming. En van het opstellen van BTW-aangiftes en jaarrekeningen tot het verzorgen van aangiftes vennootschaps- en inkomstenbelasting. Ook adviseren wij bij het opstellen van uw ondernemingsplan en geven we advies. FA Finance voert het deskundig en accuraat voor u uit. Zowel voor ondernemers als voor particulieren voert FA Finance alle voorkomende administratieve werkzaamheden uit.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.