De week van de sponsoren… #2

Nog 8 dagen voor de officiële start in Rostock en nog 7 dagen voor ons uitzwaaimoment in Eindhoven. Mooi moment om onze sponsoren alvast in de kijker te zetten! Vandaag Mylette!

Mylette

Met trots stellen wij Mylette voor als onze sponsor. Dank je wel voor de prachtige financiële bijdrage aan Het Nationaal Ouderenfonds!

Mylette levert dienstverlening in de vorm van consulting, solutions en expertise services aan de financiële industrie. De basis van Mylette, haar management en senior consultants, ligt in beurshandel en beurs transactieverwerking. Dit domein is langzaam maar zeker uitgebreid naar een volledig spectrum van expertise, kennis en kunde op het gebied van bankieren, brokerage en investments.

Onze belangrijkste kracht en drijfveer is dat we waarde en partnership bieden gebaseerd op kennis en een proactieve aanpak van veranderingen. Sinds de oprichting hebben we ongeveer elk substantieel Nederlands financieel instituut mogen bedienen met consulting en interim staffing. Na de toevoeging van services en solutions bieden we een volledig palet aan diensten voor onze cliënten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.