De week van de sponsoren…#1

De week van de sponsoren… Vandaag zetten we Rabobank en Athlon in de kijker.

Rabobank
Niet voor niets wordt dit ladiesteam ‘As Cold As Fire’ ook wel de RaboGirls genoemd. Inmiddels zijn wij beiden ruim 10 jaar bij de Rabobank werkzaam en sinds april 2018 ook weer voor dezelfde entiteit binnen Rabobank, namelijk Bijzonder Beheer.
Een fantastische werkgever die onze actie ondersteunt, zowel met een prachtige financiƫle donatie voor Het Nationaal Ouderenfonds als ondersteuning in tijd en publiciteit! Mooi om op deze manier vanuit de Rabobank een bijdrage te kunnen leveren aan de maatschappij, en specifiek dit jaar voor deze kwetsbare bevolkingsgroep! Zowel namens ons als Het Nationaal Ouderenfonds een dikke merci!

Athlon
Ook dit jaar rijden we deze autotoertocht weer in de lease auto van Athlon! Fijn om maximaal ondersteund te worden met het juiste materiaal. In de Audi A3 Limousine staan deze twee dames goed hun mannetje šŸ˜Š. Dank je wel aan Athlon om ons in deze actie voor Het Nationaal Ouderenfonds te ondersteunen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.