De week van de sponsoren… #5

Wat een supergave dag vandaag! En wat zijn we verwend door één van onze sponsoren. Vandaag mochten we een prachtig bestickerde rally auto ophalen bij Van Mil & Van Mil in Oirschot! Helemaal in het thema van het hoge noorden en de temperaturen daar… ja ja we staan er dit jaar zelf ‘FROZEN’ op 🙂 Naast alle andere sponsoren natuurlijk, die allen een mooi plekje op de auto hebben gekregen. Vandaag vMil en vMil in de kijker!

Van Mil & Van Mil is al ruim 45 jaar gespecialiseerd in het adviseren, produceren en monteren van binnen- en buitensigning. Kortom: uw totale huisstijlimplementatie. Uw innovatieve ideeën en concepten worden vakkundig vertaald naar technisch uitvoerbare opdrachten. Uiteraard passend binnen uw budget en geschikt voor de toepassing die u voor ogen hebt. Daarnaast treft u in Van Mil & Van Mil een professionele gesprekspartner, die vakmanschap en kwaliteit als vanzelfsprekend beschouwt.

Komende dagen kunnen jullie de auto in omgeving Nijmegen en Eindhoven bewonderen, daarna duiken we de besneeuwde en ijzige routes naar het noorden op! We zijn al druk aan het gissen naar de mogelijke routes.. eerst naar het noorden en dan oostelijk? Wat denken jullie? 11 dagen, 8.000 kilometer en 13 landen…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.