De week van de sponsoren… #6

Vandaag wederom een topmiddag met één van onze sponsoren. Tussen de thuiswerkdag door gingen we op pad met Jurgen van Hoof van M54 Beeldcreaties, ter voorbereiding op ons vlog. Hij had prachtige locaties uitgezocht, midden in de bossen, tussen de boomstammen en door de weilanden. Waanzinnige locaties die nog veel mooier werden met sneeuw en ijs! Tja… wíj worden echt wel happy van dit weer 😊!

Jurgen gaat dit weekend aan de slag met al het beeldmateriaal, wij zijn benieuwd naar het eindresultaat!!!

Ondertussen stelt Jurgen van Hoof van M54 Beeldcreaties zich aan jullie voor!

Bijdragen aan andermans herinneringen. Soms emotioneel tijdens een huwelijk of begrafenis. Soms feestelijk of sportief. Een pakkende bedrijfsreportage, meeslepende documentaire of ander sprekend beeldverslag. Bewegend of stilstaand, altijd met een goed verhaal. Wat ik ook mag maken, ik heb een mooi vak!

Het videovirus nam bezit van mij toen ik in 1991 voor het eerst aan een videoproductie meewerkte. Bij een lokale omroep ontdekte ik alle mogelijke disciplines, van camera, geluid en licht tot regie en montage. De technische kneepjes van het videovak leerde ik via verschillende opleidingen waar ik je niet verder mee ga vermoeien.

Met een trolley vol kennis en ervaring startte ik in 2008 met M54 Beeldcreaties. Sindsdien maak ik videoproducties voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. In eigen beheer of samen met andere professionals. Ook maak ik persfoto’s, portretten en fotoreportages voor bedrijven en particulieren. Wie ik absoluut nog eens voor mij lens wil hebben? Jou!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.