Ondergedoken in de sneeuw

Jullie hebben ons even moeten missen, even radiostilte, even geen social media  en spannende avonturen. Soms moet je egoïstische keuzes maken, keuzes waarbij we onszelf even voorop plaatsen.. En ja, dat doen we ook wel eens 😃

En zo waren we dus even onder de radar, onafhankelijk van elkaar aan het genieten van family time in de bergen. Wel gek, na elkaar wekenlang dagelijks gezien te hebben, nu drie weken helemaal niet.

Maar we waren helaas niet de hele tijd met vakantie… Wat beleefden wij afgelopen weken dan nog meer?

Esther vertrok met man en kinderen naar het altijd mooie Haute Nendaz in Zwitserland. Een prachtig houten chalet was het onderkomen voor 7 dagen, gevolgd door een lang weekend bij vrienden in het Duitstalige deel van Zwitserland. Totaal 8 dagen op de ski’s, wat een fantastische week! Ook de kinderen genoten met volle teugen van de sneeuw, niet gehinderd door de sneeuw(storm), regen, soms ijsplaten op de piste, soms veel te warme papsneeuw aan het einde van de dag. Ze vlogen samen door de bossen, over de spingschansen, naast de pistes… Meestal ging het goed, soms moest deze mama ze even komen redden uit hun benarde positie… en dat is best een uitdaging! 😬Sinds dit jaar hou ik ze officieel niet meer bij, dochterlief op techniek naar beneden, zoonlief met een gezonde dosis lef erachteraan.

Ook Ilse zocht de sneeuw op en vloog laagvliegend over de Duitse Autobahn naar Mayrhofen in Oostenrijk.

Helaas zat het weer niet helemaal mee en genoot ze vooral van rust, heerlijke wandelingen met Skip, spelletjes met de familie en het af en toe van de geneugten van het goede leven in de Konditorei. Maar als de ☀️ dan scheen, volgden er gelijk fantastische foto’s vanuit de sneeuw! En niet alleen vanuit de sneeuw, ook het iglo hotel ❄️ werd bezocht. Twee keer in twee maanden… bij drie keer moet je er toch echt blijven slapen Ilse 😉

Naast de vakanties moest er natuurlijk ook nog gewerkt en gestudeerd 📚 worden. De laatste weken voor de reorganisatie zijn ingegaan.. een spannende periode die best wat impact heeft, maar gelukkig ook veel kansen biedt. Medewerkers die hun (nieuwe) functies kennen en zich gaan voorbereiden op de nieuwe organisatie. Kennismakingsgesprekken, maar ook sollicitatiegesprekken voor de nog niet ingevulde posities zijn aan de orde van de dag!

En met de rally en wintersport achter de rug gaat Esther ook weer even gas zetten op de studie 🤓🧐📚. Externe Verslaglegging op TIAS, IT Security op Nyenrode en haar praktijkopdracht voor LEAN Green Belt. Iemand die zich nog afvraagt waar al die kilometers vandaan komen??? 🚘

Na de wintersport gaat normaal gesproken mijn focus naar buiten, naar de lente 🌷, naar de tuin opruimen, de voorjaarsschoonmaak 🧺, de winter(sport)spullen 🎿 opruimen… dat was deze week nog best lastig… Wat een regen…💨☔️ ongelooflijk… écht géén weer om naar buiten te gaan, eerder om lekker lang in bed te blijven liggen en te genieten in mijn eigen droomwereld.. Gelukkig was het gisteren Wereld Slaapdag 😴😴😴 en had ik een goed excuus om vroeg mijn bed op te zoeken! Maar met nog 5 kalenderdagen tot de lente, mag deze van mij wel komen nu!

En zoals beloofd maken we in maart ook de balans op van het sponsorgeld 💶 voor Het Nationaal Ouderenfonds.. komend week zit dit ladiesteam weer samen om het definitieve bedrag bekend te maken!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.