Thadadadahhhh… wij presenteren jullie… ons ***EINDBEDRAG***

Inmiddels hebben we de winterse omstandigheden en temperaturen uit onze laatste blog alweer lang achter ons gelaten… en hebben we vandaag alle hitte records gebroken…pfff.. Als ik moet kiezen heb ik toch liever minus 38 dan plus 41graden, maar daar denkt de andere helft van dit rally duo heel anders over, toch Ilse? Het blijft een bizar verschil van bijna 80 graden, onvoorstelbaar eigenlijk dat wij dat als mens allemaal aankunnen!

Gelukkig zijn niet alle dagen zo extreem warm en kunnen we ook heerlijk genieten van lange dagen, zomerse temperaturen, (avond)zon en voor velen van ons ook de vakantieperiode!
En die vakantieperiode biedt mooi tijd om halverwege dit jaar terug te blikken EN OM ONS EINDBEDRAG BEKEND TE MAKEN!!!!!

 

…trommelgeroffel…
…trommelgeroffel…
…trommelgeroffel…
…trommelgeroffel…
…trommelgeroffel…
…trommelgeroffel…

 

Met heel veel trots heeft het ladiesteam ‘As Cold As Fire’ ook dit jaar weer een prachtige cheque mogen overhandigen. Maar liefst 6.500 euro werd namens onze talrijke en zeer genereuze sponsoren overhandigd aan Het Nationaal Ouderenfonds! Een prachtig bedrag voor een even prachtig goed doel! Nogmaals dank aan al onze sponsoren! Een aantal prachtige bedrijven die achter ons staan, maar ook talloze collega’s, familie, vrienden en onbekenden, dank jullie wel voor jullie support!!!
Van dit bedrag kunnen 481 ouderen genieten van een dagje op het strand óf 650 ouderen met elkaar van het kerstdiner genieten óf 433 eenzame ouderen met elkaar een boswandeling maken! Niet alle activiteiten zijn natuurlijk in euro’s uit te drukken… want met dit bedrag ondersteunen wij natuurlijk ook de initiatieven als bellen met ouderen via de Zilverlijn en ouderen koppelen aan vrijwilligers via Match.

Mochten jullie enthousiast geworden zijn en óók het verschil willen maken in het leven van deze kwetsbare doelgroep, dan zijn er tal van initiatieven die Het Nationaal Ouderenfonds initieert. In de omgeving Eindhoven zijn er twee breiclubs (Eindhoven en Nuenen) en een BoodschappenPlusBus (Eindhoven) in de omgeving. Meerdere clubs zijn aangesloten bij Walking Football (Best, Eindhoven en Veldhoven). Er is een Nationale Ouderendag comité actief in Eindhoven die wensen mogelijk maakt en natuurlijk het jaarlijkse kerstdiner bij Van der Valk Eindhoven. Ook bij deze activiteiten zoeken ze vrijwilligers! Dus meldt je gerust aan!

En als laatste de vooruitblik naar de tweede helft van 2019. Ilse is net terug uit het prachtige Toscane en geniet nog na van de idyllische locaties, de fantastische wijnen en het heerlijke Italiaanse eten. Esther moet nog aan haar zomervakantie starten. Een rustige periode om van alles in gang te zetten!
Samen kijken we alweer vooruit naar september, naar het kwalificatie en kennismakingsweekend op 21 en 22 september. Waar we hopelijk veel ‘oude’ bekenden uit de rally wereld terugzien!
En kijken we uit naar een goed doel, eerste contacten zijn gelegd.
Voor nu wensen we jullie een prachtige zomer(vakantie), de blogs zullen richting september weer worden opgepakt 🙂

2 gedachten over “Thadadadahhhh… wij presenteren jullie… ons ***EINDBEDRAG***

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.