140 days left …….

Vrijdag de 13e .. een dag waarop iedereen toch een beetje huiverig naar ladders en zwarte katten kijkt, maar stiekem toch ook wat geluksmomentjes kan opleveren!

WoW wat vliegt de tijd! Over 140 dagen staan we aan de start van weer een nieuwe rally! Trouwens over 7 dagen staan we ook aan de start van een rally daarover zo meer.

Terug naar vrijdag de 13e… De dag begon vroeg… of laat… Het is maar hoe je ernaar kijkt. Ilse was tot diep in de nacht aan het werk, het tempo op het werk ligt alweer hoog, zo net na de vakantieperiode, mails, vergaderingen, stukken schrijven, je kent het wel… Voor Esther was het vroeg. ’s Ochtends is het nog een beetje wennen aan de wekker die voor het gevoel afgaat in het holst van de nacht. Vervolgens de auto in, ruitenwissers bewegen in het ritme van de radio, rode remlichten lichten op in het grijze, bijna herfstweer. Een grote cappuccino van de koffiecorner kenmerkt het begin van de werkdag, we vliegen er weer in op kantoor Rabobank Fellenoord!

In de tussentijd zitten we naast onze Rabobank baan niet stil. Naast overvolle agenda s op ’t werk hebben we ondertussen wederom goedkeuring voor deze tocht van Athlon! Athlon en Interpolis dank je wel weer voor jullie support !

Aan het eind van de dag hebben deze dames nog een call samen staan. Even de reflectie van de dag, maar ook voorbespreking van een hele belangrijke afspraak voor het ladiesteam As Cold As Fire! Ilse is op dat moment onderweg naar Amstelveen………

We kunnen namelijk met  heel veel trots ons goede doel aankondigen ! Zoals jullie van ons, Rabo meisjes, gewend zijn, zoeken we altijd naar een goed doel welke bij een van de thema’s van Rabobank past. Ook dit jaar kiezen we voor het thema zelfredzaamheid en rijden we voor het Koninklijke Nationale Geleidehonden Fonds (KNGF)!!!! We zijn trots en blij dat we een bijdrage hieraan kunnen leveren en we willen 10.000 euro gaan ophalen om een pup voor 2 jaar financieel te adopteren! Doe jij ook mee? Later als het nestje wordt geboren mogen we ook zelf de naam uitkiezen dus zullen we jullie allemaal vragen een mooie naam aan te dragen voor ‘ onze’ pup!

’s Avonds hebben we nog even contact.. De klik is groot met ons nieuwe goede doel! Echt super en wat een energie levert dit gelijk op!


Nog maar een week en dan kunnen we even van het rally virus genieten! Zaterdagochtend start het kwalificatie weekend van Mystery Roads! Inmiddels zijn bijna alle teams bekend, we zullen de concurrentie volgend weekend eens gaan peilen!

De komende week dus in de voorbereiding voor het rally weekend, Esther moet nog even de opslag in voor de navigaties, de juiste apps op de telefoons, oefenen met coördinaten en pijltje bolletje… ook wat hoognodig gereedschap als zaklantaarn brandblusser noodverlichting, printen van sheets om coördinaten bij te houden, wat eten inslaan, krentenbollen om onze concurrentie uit te schakelen 😆🙈 en natuurlijk onze rally kleding afstemmen.. uitdagingen genoeg te meer omdat Esther super druk is met werk en privé met alle sporten van de kids en Ilse ook een flinke agenda druk heeft en pas vrijdagavond laat rond 22 u landt op Schiphol na een studiereis Ierland… maar we gaan er vol voor. Alle concurrenten tijdens het weekend alvast even waarschuwen hahaha…

Wil jij ons volgen of wil jij alvast sponsoren, kijk op https://www.ascoldasfire.nl/doneer-nu/, www.mysteryroads.nl of doneer direct op Rabobank NL63RABO 0306 8101 15 tnv E Lub e/o I Heinsman ovv Rally KNGF Geleidehonden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.