Nog één nachtje slapen!

Nog één nachtje slapen en dan mogen weer even van het rally virus proeven! Ook al staan de voorbereidingen voor een weekend niet in vergelijking met de voorbereidingen voor de ‘echte’ rally.. toch willen we niet helemaal onvoorbereid aan de start komen 😉😃

En dus dook Esther de kelder in op zoek naar brandblusser, zaklamp en wat duct tape…je weet maar nooit! Vervolgens richting de self storage om de navigatiesystemen op de duiken en nog even te updaten. Daarna naar de supermarkt voor boodschappen zoals water, koffie, krentenbollen en bananen. De nieuwe track en trace app van Glympse werd geïnstalleerd en werd gelijk even uitgeprobeerd 😃… En dan komt dat rally gevoel toch al een beetje boven!

Inmiddels staat alles bij Esther in de auto en is Ilse gelukkig ook weer in het land na drie dagen Ierland. Vol nieuwe indrukken over het bankwezen, de crisis, Brexit en de tech revolutie.

En nu bed in… morgen vroeg uit de veren! Rond 8 uur stappen deze dames samen in de Audi A3, die het na enkel kuren vandaag, toch ook weer helemaal paraat staat! Dank je wel Marcel voor je last minute support! Vervolgens gaat het richting Elst.. maar dat hadden jullie allang geraden, toch?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.