Een tipje van de sluier

Afgelopen jaren hebben wij een aantal van de meest prachtigste routes van Europa mogen rijden. Vorig jaar met de Rallye8000 reden wij de Atlantic Road in Noorwegen. Voor de kenners onder jullie… De Atlantic Road staat in de top12 van meest prachtige en gevaarlijke routes ter wereld. Gelukkig (of helaas…) hadden we mooi weer en konden we genieten van vergezichten over de Noorse kust bij opkomende zon! Klik hier voor onze blog en ons vlog over deze fantastische rit!

Twee jaar daarvoor met de Mystery Roads een fantatische route langs de Italiaanse kust, de Amalfi Route.

Vandaag alvast een tipje van de sluier van de prachtige natuur van Ierland…

Komende winter rijden we hopelijk (een deel van) de Wild Atlantic Way. Volgens Wikipedia is “The Wild Atlantic Way” (Iers: Slí an Atlantaigh Fhiáin) is een toeristische autoroute langs de westkust en delen van de noord- en zuidkust van Ierland. De 2500 kilometer (1.553 mijl) lange route passeert door negen graafschappen (counties), gelegen in drie provincies, en strekt zich uit vanaf het schiereiland Inishowen, graafschap Donegal in de provincie Ulster tot Kinsale, graafschap Cork in de provincie Munster aan de kust van de Keltische Zee. Voor meer informatie, zie https://www.wildatlanticway.com/home . En nou maar hopen op een beetje storm en regen 😉

1 gedachte op “Een tipje van de sluier

  1. Ziet er wel weer spectaculair uit.
    Maar deze bezorgde ouder vond het vorig jaar heel fijn dat mooie weer.
    Ik ga de weergoden voor dit tijd koesteren en hopen op mooi weer. De vergezichten zijn dan vast ooook weeeeeer heeeeel prachtig.

    Maar stiekum begrijpen we het wel. Maar toch.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.