Time travels fast

Soms voelen de weken net dagen, in sneltreinvaart vliegen de uren voorbij. Continue een race tegen de klok. Op het werk van afspraak naar afspraak, ontplofde mailbox, spoedcalls en tussendoor nog nét een koffiepauze. Thuis een continue taxidienst van en naar ijsbanen, knutsel-, zeil- en Chinese scholen, verjaardagen en etentjes met vriendinnen. Op vrije middagen drie gerechten maken, zodat er op de hectische dagen ook wat voedzaams op tafel staat. En toch…. stilzitten is niets voor ons en snelheid is helemaal ons ding. En dus springen we vrijwillig iedere keer op de sneltrein!

Terwijl ik dit schrijf zit vliegt Ilse met hoge snelheid de wereld over. Tegen de tijd dat jullie dit lezen, is ze al geland en heeft ze haar grote liefde de verrassing van zijn leven bezorgd! Een onverwachts flitsbezoek naar het Caraïbisch paradijs .. dat kan alleen maar Ilse doen! En mensen verrassen doet ze vaker.. afgelopen zomer heeft ze mij verrast met een surprise verjaardagsdiner.. inclusief bijna al mijn liefste vriendinnen. Een hart van goud, altijd daar voor familie en vrienden om haar heen, maar ook voor de medemens. Zo stonden alle medewerkers van Rabobank Bijzonder Beheer vorige week moestuinen te schoffelen, ouderen te bezoeken en kinderboerderijen op locatie in te richten. Gewoon een kleine investering van 4 uur om de medemens een plezier te doen. En hoe gaaf is het dat onze werkgever dit volledig faciliteert! Chapeau Rabobank!

En juist díe energie en waardering zorgt ervoor dat wij ieder jaar als ladiesteam ‘As Cold As Fire’ de meest mooie routes van Europa opzoeken. Onszelf uitdagen, onze passie volgen én iets terug kunnen doen voor degene die het iets moeilijker hebben in deze maatschappij. Mochten jullie het gemist hebben.. Wij rijden dit jaar voor KNGF Geleidehonden. Ook dit jaar zouden we graag minimaal 5.000 EUR op willen halen, liefst natuurlijk het dubbele zodat we een geleidehond kunnen adopteren!

Om dit te bereiken bieden wij
diverse sponsormogelijkheden aan:

  • Onze sponsorrekening staat weer open voor donaties… groot of klein. Iedere donatie is meer dan welkom!
  • Logo vermelding op website, social media én auto vanaf 500 EUR
  • Logo vermelding op website en social media vanaf 250 EUR

De eerste donatie kwam deze week ook al binnen! De lieve oud-buurvrouw van mijn ouders was dit jaar de eerste, dank je wel!

En wat deden we nog meer deze week…Ik moet je eerlijk zeggen dat ik net even snel door mijn foto’s en agenda heb gebladerd. En dan valt op dat ik vooral veel tijd achter de laptop heb gezeten. Niet goed voor de fysiek, gelukkig wel gecombineerd met een Rabobank appel #vitaliteit. Daarnaast heb ik veel koffie heb gedronken én die koffie regelmatig op de foto heb gezet 😆🙈😃, veel in de auto heb gezeten en een klein beetje tijd aan de rally besteed.

Voor dat laatste verdiepde ik mijzelf in de wereld van de affiliate marketing en volgde ik de tips en trics van AffliateBloggerNL. Schreef ik ons in op Linkpizza en installeerde een paar WordPress widgets op de website. Ben eens benieuwd of dat werkt.

Zo bestelde ik heerlijke dikke trui van Naketano op AboutYou. Soort trui en sjaal ineen, ideaal om ons door de koude dagen heen te helpen in de Schotse hooglanden.

Zo regelde Ilse winterbanden voor de Audi bij de Audi dealer in Tilburg. Voor die tijd mag ze nog even terug voor nieuwe voorbanden.. te weinig profiel.. Gelukkig heb ik daar geen last van 😉!

Zo… en dan ga ik nu ook nog even genieten van het weekend. Even met de beentjes op de bank, nee niet de Rabobank… Voordat de sneltrein van komende week weer vertrekt en de 119 dagen tot de rally voorbij zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.