🇫🇷 ARRAS 🇫🇷

Alweer twee weken geleden sinds ons laatste blog met de mijlpaal van 100 dagen, inmiddels staat de teller op nog maar 83 dagen en zijn we inmiddels in november aanbeland. Hoog tijd weer voor een nieuw blog want we hebben een hoop te vertellen!

Allereerst fantastisch om te melden dat veel van onze trouwe sponsoren ook dit jaar onze actie – en daarmee KNGF Geleidehonden – willen steunen! Deze week mogen we wederom Flanderijn toevoegen aan onze sponsoren! Flanderijn is een full-service organisatie op het gebied van credit­management en administratieve ondersteuning. Ook zij worden binnenkort weer prominent in het zonnetje gezet op onze website!

Daarnaast hebben we een prachtige nieuwe sponsor. Klimaland, totaal leverancier van airconditioning, warmtepompen, zonnepanelen, accessoires en gereedschappen steunt ons in ons rally avontuur! Dank je wel alvast, ook namens KNGF Geleidehonden.

En ook Jumbo Bart en Katja de Bresser doet dit jaar weer mee door vanaf week 1 tot en met week 4 van het nieuwe jaar één van de statiegeldpalen ter beschikking te stellen aan onze actie. Dus met alle lege flessen van de feestdagen naar het St Annaplein in Baarle Nassau! Wij houden ons warm aanbevolen voor jullie statiegeldbonnetjes!!!

Tja.. en over warm gesproken… niet alleen werd de klok afgelopen weken teruggezet, daarmee dook ook de temperatuur richting het nulpunt. Terwijl Ilse voor haar jaarlijkse ‘grote’ vakantie nog heerlijk de warmte van Curacao op zocht en op het tropische strand lag met 40 graden, stond Esther voor het eerst haar autoruiten te krabben. Voor komende nacht wordt er door het Belgische politie en het KMI zelfs gewaarschuwd voor slippertjes, we zullen maar voorzichtig zijn vannacht!

Trouwens zijn de RaboGirls niet de enige binnen Rabobank die in actie komen voor KNGF Geleidehonden. Ook de Rabobank Operations Financieren collega’s doen mee. Op een aantal punten in het pand worden het hele jaar door plastic doppen verzameld door menig Rabobank collega. En met succes! Afgelopen week werden er 5,5 vuilniszakken met doppen overhandigd aan dit mooie doel! Toont maar weer hoeveel we samen voor elkaar krijgen!

.

En wat gebeurde er nog meer…de startlocatie werd bekend gemaakt! Afgelopen vrijdag stapte organisator Peter Jacobsen samen met Robbert Maas (fotograaf) in de auto om de route te gaan verkennen.

Rond half vijf kreeg ik het seintje dat ze de grens met België passeerden, richting Parijs.

Veel meer informatie kreeg ik helaas niet los… Rond half negen waren ze op locatie! Na een beetje doorvragen kreeg ik aan het eind van de avond nog een foto (links) die – na wat zoekwerk op Google –  grote gelijkenis had met een kerk en telefooncel in Arras (rechts).

Niet veel later kwam het verlossende bericht op Facebook! Mystery Roads editie 2020 start vanuit Arras, Frankrijk!

Een prachtige plaats die eerder ook de startlocatie was van meerdere rally’s, waaronder ook Parijs-Dakar. We zullen eens op zoek gaan naar een mooie overnachtingsadres voor 31 januari zodat wij fit en goed uitgeslapen aan de start kunnen verschijnen op zaterdag 1 februari!

Startlocatie
Arras, Frankrijk!

En fit zijn we inmiddels weer! Een paar dagen dwaalde het griep virus rond in huize Lub, maar gelukkig is iedereen weer aan de beterende hand. Ondertussen gaan zowel Ilse als Esther onverminderd door met hun personal trainers!

1 gedachte op “🇫🇷 ARRAS 🇫🇷

  1. Leuke locatie dames. Het begint nu echt te kriebelen.
    Maar eerst nog even heeeel hard werken en gezellig de maanden november en december met familie doorbrengen.
    Januari 2020 is de maand voor de alle voorbereiding van jullie rally.
    Top Top.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.