Eerste mijlpaal… nog 100 dagen

Precies nog 100 dagen tot de start van de Mystery Roads editie 2020. Een ongetwijfeld prachtige 8-daagse rally voor het goede doel! Dwars door de binnenlanden van Engeland, Schotland en Ierland. Mét bezoek aan één van de F1-stallen!

Nog 100 nachtjes slapen voordat wij aan de start staan. Waar deze start plaatsvindt is nog een klein mysterie. Een eerste hint mochten wij al wel ontvangen. Wij denken aan Arras, jullie nog andere ideeën?

De laatste 100 dagen ook om voldoende sponsoren binnen te halen. Afgelopen week mochten wij al toezeggingen ontvangen van een aantal sponsoren en daarmee staat de teller gelijk boven de 1.500 EUR! Namens KNGF Geleidehonden alvast een enorm dank je wel aan Syncasso, Chargeer! en het Kaizen Institute. En natuurlijk ook alvast onze dank aan Imca van de Weem Fotografie, die ons voor de start prachtig op de foto wil zetten! Binnenkort zetten we jullie individueel in de spotlights!

En we hebben nog meer ruimte op de auto! Dus wil jij ook met jouw bedrijf op onze auto staan? Neem contact met ons op via esther@ascoldasfire.nl of kijk voor meer info op https://www.ascoldasfire.nl/onze-sponsoren/ voor onze sponsorpakketten!

En om nog meer gelden binnen te halen en het voor jullie makkelijker te maken, hebben wij ook een actiepagina aangemaakt op de website van KNGF Geleidehonden: https://www.actievoorgeleidehonden.nl/actie/esther-en-ilse-lub-heinsman

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.