Doet ze het of doet ze het niet ….

De afgelopen weken waren vervelend voor Ilse. Last van Crohn klachten en artritis houdt haar al weken thuis. Gelukkig nemen de klachten wel wat af echter het volledige herstel zal nog wel even op zich laten wachten. Het was dan ook lang wikken en wegen of Ilse wel of niet een week zou kunnen deelnemen aan deze autotoertocht. In overleg met de bedrijfsarts en leidinggevende en ook onderling overleg tussen ons hebben we toch besloten om mee te gaan. Even andere energie dan thuis zitten gaat volgens Ilse een positieve bijdrage aan haar herstel brengen. De tocht zal dan wel meer vergen van Esther, die de hele rit achter het stuur zal kruipen.

Dan hebben we nog overwogen met elkaar om een social media stop in te voeren. Ook daar hebben we lang over nagedacht. En uiteindelijk hebben we besloten, zeker ook gezien het grote aantal sponsoren om wel social media te gebruiken om onze trip te kunnen laten zien en ook onze sponsoren op die manier in de spotlights te kunnen zetten.

Dus zo kwam vrijdag 31 januari steeds dichterbij … en eigenlijk op 29 januari hebben we besloten om deel te nemen, wel met de nodige voorzorgsmaatregelen en tevens de afspraak wanneer het op een of andere manier een negatieve bijdrage aan Ilse´s herstel levert, we direct de tour zullen staken en zullen terugkeren…

Vrijdagochtend 9.00 uur, Strijp S Eindhoven … we laten onze tocht nog even mooi vastleggen door onze fotografe Imca van de Weem. Prachtige foto´s van zowel onze auto als ook onszelf .. Het is werkelijk een supermooie shoot geworden in een prachtige industriële omgeving.

Na deze shoot was het nog even Esther´s auto naar de vakgarage brengen, langs haar woonadres in België rijden voor de laatste spullen en zo is het dat we rond 12.30 vanuit Vosselaar de start maken naar Arras in Frankrijk. Een korte rit van ongeveer 2,5 uur. Esther stuurt, Ilse slaapt wat en al snel arriveren we in het mooie Arras. We hebben een appartement bij toeval op de startlocatie, wat ons morgenvroeg weer een half uurtje slaap oplevert. We wandelen wat rond, drinken thee in een boulangerie en vervolgens krijgt Esther een app met als verrassing dat haar ouders naar Arras zijn afgereisd om ons te ontmoeten en morgen uit te zwaaien… We drinken wat met elkaar in een cafe en vervolgens gaan we met de deelnemers eten. We krijgen een mooie leuke goodiebag van de ouders van Esther.

Om 21 u worden we in het hotel verwacht voor de briefing van morgen … ook hier krijgen we een goodiebag van de organisatie Mysteryroads… dit keer een speciale want we horen al snel dat de ingredienten van de tas dienen als ruilmiddelen later tijdens deze rally … we zijn benieuwd. Ook leren we alle deelnemers kennen , een gezellige bende … nu al! Dat belooft wat …

We hebben wat uitdagingen met de auto, we staan voor het appartement op een heel groot plein geparkeerd maar daar gaat om 6.14 , ja precies 😊 6.14 de markt beginnen morgenvroeg. Dat betekent vroeg op en dan dus de auto verzetten. Om 7 u moeten we anyway verzamelen hier en wij mogen met een pole position startplaats om precies 7.30 hier gaan vertrekken …

We hebben net de coördinaten ontvangen voor morgen… Loon-Plagne Duinkerke Dover lijkt het te gaan worden … een ferry en we hebben begrepen dat we haast hebben dus dat wordt door rijden ….

Voor nu slaap lekker … morgen gaan we echt van start … tot morgen ….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.