In de spotlights… KLIMALAND

Klimaland is totaal kwaliteitsleverancier van airconditioning, warmtepompen, zonnepanelen, accessoires en gereedschappen. Zij zijn gespecialiseerd daar waar het gaat om Klimaat en Energiebesparing en streven al 10 jaar erna om klanten de beste service te verlenen. Klimaland Nederland werkt alleen met geselecteerde top producten, zoals Daikin, Mitsubishi Electric, LG, Toshiba, AUX, Gree en Mitsubishi Heavy. Alle medewerkers zijn gespecialiseerd en zorgen voor een optimale service, vanaf het moment van kennismaking met de producten van Klimaland tot en met de nazorg.

Klimaland heeft Internationaal ervaring in de koeltechniek en meer dan 50 verschillende branches ervaring op het gebied van koeltechniek, airconditioning, warmtepompen, zonnepanelen. Binnen hun organisatie is er continu aandacht voor technologische ontwikkelingen, maatschappelijke en ecologische veranderingen. Met als resultaat totaaloplossingen die energetisch en financieel aantrekkelijk en tegelijkertijd comfort verhogend zijn.


Klimaland streeft in Nederland de positie van marktleider na op het gebied van milieuvriendelijke producten. Hiervoor heeft zij een milieumanagementsysteem ingevoerd om zowel energie te besparen als afval te beperken. Het bedrijf ontwerpt als een van de weinige onder meer haar eigen systemen met natuurlijk organisch koudemiddel R290, welke zeer goede resultaten geeft ten opzichte van vergelijkbare apparaten met een synthetisch koudemiddel. Zo neemt Klimaland haar technische en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Met het veranderen van ons klimaat en de steeds warmere zomers een echte aanrader. Wacht niet tot de zomer maar vraag nu een zeer aantrekkelijke offerte aan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.