In the spotlights… All Industry!

Ook dit jaar steunt deze trouwe sponsor All Industry onze actie voor het goede doel!

All Industry, een detacherings- en schedulingsbureau met focus op Olie & (Petro) Chemie, Gas, Energie, Opslag, Offshore, Civiel & Infrastructure.

All Industry Detachering heeft gespecialiseerde en enthousiaste krachten voor Projectmanagement & Controls, Procurement & Contracting, QA/QC, Commissioning, HSE, Construction en Engineering. Zij geloven dat een combinatie van diversiteit van medewerkers in deze disciplines en goede vakkennis de sleutel is binnen elk industrieel bedrijf. Ontwikkeling van hun medewerkers staat voorop! Bij All Industry krijgt de opdrachtgever niet alleen de fysieke kracht maar het gehele knowhow van All Industry. Binnen dit team helpt iedereen elkaar verder waardoor er per discipline een goede persoonlijke ontwikkeling is en nieuwe innovaties gelijk kunnen worden opgepakt. Voor de opdrachtgever worden niet alleen de beschikbare functies bekleed maar ook een stuk consultancy gedaan, waarmee de opdrachtgever samen met ons mee kan groeien.

All Industry Creative Scheduling Agency is gespecialiseerd in het op maat aanleveren van schedulingservices op basis van de behoefte van de klant en het specifieke project. Zij bieden de meest efficiënte manier van werken door middel van hun scheduling pakketten uit de door hen ontworpen schedulingmatrix. Deze matrix is ontworpen om de juiste behoefte van detail- of outputniveau van het betreffende project te bepalen, waardoor efficiëntie tot het hoogste niveau reikt en effectiviteit behouden blijft.

1 gedachte op “In the spotlights… All Industry!

 1. 24 januari
  Oei, Oei wat wordt het al spannend nog 1 weekend thuis en dan wordt het inpakken en rijden.
  Dames ontspan en rust nog zoveel mogelijk uit. De tijd vliegt voorbij.
  Overal aan gedacht ? Valuta, Vignetten, Hulplijnen en zorg dat je niet aan de verkeerde kant van de weg gaat rijden het blijft opletten.
  Geen verstekelingen meenemen , ps met een fotograaf weet je het ook niet dus checken en checken.

  Bij ons begint het te kriebelen en worden we al wat onrustig.
  Het wordt vast wel weer een mooie ervaring met veel indrukken.

  Toi toi tot later

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.