Countdown…#2weeks

Vandaag precies nog twee weken! Tijd begint stilaan weg te tikken! Ook afgelopen week hebben we gelukkig weer veel op rit kunnen zetten :-)!

Zo hadden we deze week een afspraak met onze vlogger Jurgen van Hoof van M54 Beeldcreaties! Sinds vorig jaar aangesloten bij ons avontuur en voor ons een enorm belangrijke vaste waarde – ja nu al! – in het kunnen en mogen vertellen van ons verhaal! De manier waarop hij onze verhalen en beelden kan omzetten in prachtige vlogs… wij vinden het fantastisch! En mocht je nog niet weten hoe dat eruit ziet… Hier vind je meer info en kan je onze vlogs van vorig jaar terugkijken! We hopen natuurlijk dat jullie ook dit jaar massaal weer kijken!

Ook kregen we deze week het concept ontwerp van de onze bestickeraar van Mil en van Mil! We hebben de ijsprinsesjes omgeruild voor een superschattige labrador pup van KNGF Geleidenhonden. Misschien wel de pup die wij – met jullie steun – mogen adopteren en laten opleiden tot een geleidehond voor iemand die hier nood aan heeft.  Wij zijn blij met het ontwerp, waarin wij onze hoofdsponsoren Chargeer!, Syncasso, All Industry, Klimaland en Kaizen Institute een prominente plaats innemen, omringd door al onze andere sponsoren!

Ook aan de auto zelf werd gewerkt. Met hulp van Marcel brachten we de auto bij Anca, een bedrijf gespecialiseerd in allerhande automotive oplossingen. Zij bouwden de Lescam dashcam in, mooi weggewerkt zodat er geen loshangende kabels in de weg zitten. Komende week gaat Paul met de verlichting aan de slag, beetje licht in de duisternis is mooi meegenomen!

En aangezien we allebei aan de kwakkel zijn/waren en gezondheid toch het allerbelangrijkste is, werd er de nodige rust ingelast! Middagdutjes, vroeg naar bed, weinig tot geen avond afspraken en en rustige weekenden! Lekker bankhangen met Skip is dan ook echt heerlijk!

Hierbij is het natuurlijk ook essentieel dat er voor de inwendige mens wordt gezorgd! En dat kan sinds deze week zelfs op kantoor 🙂 Iedere ochtend, als ik kantoor Rabobank Fellenoord in loop, passeer ik bij de coffeecorner, bij Anita. Gelukkig was ik donderdag weer genoeg opgeknapt om weer naar kantoor te rijden en dus ook even bij Anita te passeren.

Sinds deze week heeft ze ook verse jus d’orange in haar assortiment opgenomen.. extra vitamientjes kunnen geen kwaad in deze donkere wintermaanden. Dus Rabobank collega’s van kantoor Fellenoord, je weet waar je moet zijn!

De organisatie is ook bezig met de laatste voorbereidingen, de juiste maten werden doorgegeven voor de teamkleding en de voorwaarden bezoek aan de fabriek van Red Bull Racing werden verstuurd. Zodat we direct naar binnen kunnen als we daar arriveren! Eens kijken of we Max ergens kunnen spotten ;-). En af en toe overladen we Peter Jacobsen – de organisator van Mystery Roads – met whatsappjes ;-)…. ook achter de schermen zijn we nog hard aan het werk zodat we zometeen LIVE te volgens zijn op onze website!

Dit weekend staat de technische voorbereiding op de planning, de excel template waarin we ideale rijtijden berekenen heeft een update nodig, de navigatiesystemen worden doorgenomen op functionaliteiten en de nodige inlogcodes voor Jurgen woorden aangemaakt. Rustig van achter de laptop..soms heerlijk in het zonnetje met een grote kop koffie bij de Starbucks in Antwerpen… soms lekker thuis op de bank.

Ondertussen hebben we de virtuele blog ‘pen’ ook overgegeven aan een aantal gastschrijvers.. Daarover snel meer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.