TROTS!!!

Vorige week donderdag was het zover! De grote Bijzonder Beheer Nieuwsjaars Quiz en Loterij! Helaas konden wij beiden niet aanwezig door ziekte, maar gelukkig mochten wij de nodige foto’s en filmpjes ontvangen zodat we toch wat konden meegenieten!!!

In totaal streden 33 team om de prachtige prijzen en natuurlijk de felbegeerde titel van de allerleukste Pubquiz van Rabobank!

Wij willen heel graag onze dank uitspreken aan iedereen die deze avond mogelijk heeft gemaakt! De organisatie onder leiding van Kim, die inmiddels organiseren tot haar vak heeft gemaakt met The Arts of Weddings and Events! Mocht je nog een bruiloft, vrijgezellenfeestje, babyshower, jubileum of housewarming willen organiseren.. Kim is te boeken!

Daarnaast natuurlijk ook onze dank aan alle andere collega’s die de organisatie van dit event hebben mogelijk gemaakt. Presentatoren Tamara en Nadia, de jury Ruud, Daniëlle, Marina, Roos en Carina, natuurlijk ook de fantastische catering, de leveranciers van Rabobank voor het beschikbaar stellen van leuke prijzen en uiteraard natuurlijk alle Rabobank collega’s die vol enthousiasme hebben deelgenomen aan deze Pubquiz en Loterij!

Speciale dank aan KNGF Geleidehonden, die op deze prachtige avond aanwezig waren met coördinator en geleidehond. Wat een indrukwekkend verhaal en wat zijn wij trots dat wij voor zo’n prachtig goed doel mogen rijden! Ons doel is om 10.000 EUR op te halen zodat we een pup kunnen adopteren, de pup zelf een naam mogen geven en de pup kunnen laten opleiden tot geleidehond, zodat iemand in Nederland deze hond krijgt om zelfredzaam te kunnen zijn in deze maatschappij! Hoe mooi is dat!

Met de opbrengst van de pubquiz zetten we een zeven-mijls-stap in de richting van het behalen van ons streefbedrag van 10.000 EUR… Door de massale inschrijving van teams én de vele lootjes die zijn verkocht… hebben we samen een bedrag van…

€ 2.762,50

… opgehaald voor KNGF Geleidehonden! Nogmaals dank jullie wel!

Uiteraard staan de voorbereidingen in deze laatste weken ook niet stil… De gereedschapskist, sleepkabel, ijzerdraad, tie wraps, schepje, schroevendraaiers en dergelijke werden aangeleverd door de vader van Esther en staan inmiddels ook in de gang bij Ilse. De ANWB werd bezocht voor de nieuwe wegrij hulp, acustraps, reisstekker voor de stopcontacten aan de andere kant van het water en natuurlijk ook de papieren landkaarten van alle Europese landen. Mocht de techniek ons in de steek laten.. dan kunnen we altijd nog op de ouderwetse manier verder rijden ;-). En niet te vergeten de koplampstickers, zodat de tegenliggers niet verblind worden door onze schoonheid :-).

Komende weken staan een aantal belangrijke afspraken gepland, waarbij we op de steun van vooral veel familie en lieve vrienden mogen rekenen om de logistieke kant hiervan mogelijk te maken. De auto wordt opgebouwd met de dashcam van Lescam, de skibak wordt tijdelijk op de auto geplaatst zodat de nieuwe led lampen hierop gemonteerd kunnen worden, de verstralers worden opgebouwd en het 27MC “bakkie” wordt ingebouwd. Zoals Hannibal het zo mooi kon zeggen…

De Mystery Roads organisatie kende deze week ook wat spannende momenten. De overtochten worden op voorhand geboekt en dat is maar goed ook… Er bleken al wat boten volgeboekt te zijn en dus zijn de laatste aanpassingen aan de route inmiddels doorgevoerd, zodat iedereen ook de andere kant van het water kan bereiken :-).

Verder deden deze dames het een beetje rustig aan. Gezondheid is ook in 2020 weer het belangrijkste goed… Bij Ilse lijkt de medicatie voorzichtig aan te slaan, Esther probeert met medicatie, rust en koelen de klachten van netelroos het hoofd te bieden.

En dan gaan we aftellen! Nog 2,5 week tot vertrek!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.