OVERHANDIGEN VAN DE CHEQUE !!!

Ruim 13 maanden na de finish van onze fantastische autotoertocht met Mystery Roads door Engeland, Ierland en Schotland… Wat een bizar jaar hebben we achter ons! Begin maart 2020 werd onze wereld wakker geschud met Covid-19… en sindsdien zitten we in een onrealistische wereld waarin nauwelijks iets mogelijk is…

Zo ook het doneren van de opbrengst van de rally van 2020… Vandaag, donderdag 11 maart 2021, was het dan eindelijk zo ver! Nog steeds onder strikte Corona voorwaarden, waren we welkom bij KNGF Geleidehonden in Ouderkerk aan de Amstel om de cheque eindelijk te kunnen overhandigen!!!

Met dank aan jullie talrijke gulle donaties mochten wij – Ilse en Esther – een cheque van in totaal €5.002,73 overhandigen aan Remke Martens. Enorm dankbaar werd de cheque in ontvangst genomen. Voor dit bedrag kunnen ze één jaar lang 1 geleidehond opleiden!!! Wij hebben met ontzettend veel plezier voor KNGF gereden en hopen dat we in 2022 weer de kans krijgen om een rally te kunnen rijden voor een goed doel!

Stay tuned op onze website en social media… binnenkort hopen wij onze after movie ook te lanceren!

#ascoldasfire#KNGF#trots#goeddoel#rally#rally2020#mysteryroads

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.