THE AFTERMOVIE !!!

Net vóórdat Corona vorig jaar maart de hele wereld op slot deed en zelfs tijdelijk grenzen liet sluiten, reden wij met Mystery Roads een prachtige rally dwars door Engeland, Wales, Schotland en Ierland!

Onze passie voor autorijden gecombineerd met behendigheid, puzzelen en tomeloos vertrouwen in elkaar zorgt ervoor dat wij met iedere vezel genieten van de kilometers die onder de auto door schieten! Met dank aan Jurgen van Hoof van M54 Beeldcreaties kunnen jullie alsnog een klein beetje meegenieten van dit machtig mooie gevoel!

Met trots en ook een beetje heimwee, presenteren wij een inkijkje in een week lang eindeloze vergezichten, Atlantische kustwegen, onstuimige boottochten, links rijden en af en toe wat wild op en langs de weg. Een rit die – dankzij jullie gulle donaties – ruim 5.000 euro opbracht voor KNGF Geleidehonden.

Veel kijkplezier en wij tellen ondertussen af naar komende winter, als we hopelijk weer samen aan een prachtig rally avontuur mogen beginnen!

Liefs van Ilse en Esther

1 gedachte op “THE AFTERMOVIE !!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.