Eindstand Stichting Ambulance Wens 1119 EUR!!!

The day after… altijd even acclimatiseren van een paar dagen adrenaline, plezier en gezelligheid! Opruimen, auto wassen en terugkijken naar de filmpjes en foto’s om nog even na te genieten!

Een heerlijke rally die voor mij vooral in het teken stond van samenzijn, met zijn allen aan één grote tafel kunnen en mogen eten, samen een borrel drinken in het lokale café en lachen met elkaar. Dank daarvoor aan alle deelnemers en in het bijzonder aan Ilse!

Geen vanzelfsprekendheid in Corona tijden en zeker geen vanzelfsprekendheid voor een ieder die Stichting Ambulance Wens benadert voor een laatste wens.

Naast ons eigen mooie eindklassement zijn we minstens zo trots en blij om jullie het eindbedrag te mogen meedelen wat wij binnenkort gaan overhandigen aan Stichting Ambulance Wens……… een prachtig bedrag van 1119 euro!!! Nogmaals dank voor jullie massale en genereuze donaties en support!

En daarna… tja…het rally virus kriebelt weer … plannen in de maak.. stay tuned

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.