Modderhappen

Wat een dag om te starten…. Vol ongeloof hebben wij vanmorgen naar de nieuwsberichten gekeken. Vol energie om te starten aan een nieuwe rally.. eindelijk! Zo dubbel om op pad te gaan op deze historisch zwarte dag…

13 uur .. we arriveren op de eerste coördinaten… McDonalds parkeerplaats Best (N-Br) … Eén team is al aanwezig (en moet buiten hun bestelde lunch eten omdat er geen personeel is om de QR code te scannen 😊)… Gelukkig scheen toen het zonnetje nog… Langzaam druppelen de teams binnen…. Eén team had wat vertraging en een ander team had voor de grap de kap van de cabrio open gedaan, maar die wilde niet meer dicht 🙈… net op dat moment trok er een donker wolkendek over Best. Snel werd de auto onder het dak van het naastgelegen tankstation Shell geparkeerd… En uiteindelijk bood de plaatselijke Audi dealer soelaas… de kap is met een noodreparatie gedicht… niet meer open doen Lilian en Sandra!

Het eerste element van de rally is bolletje pijltje… we starten vol goede moed maar na een tiental minuten komen de eerste mede rally rijders ons tegemoet … hmmmm, dat belooft niet veel goeds.. wij reden ons ook vast… weer terug dan maar naar het beginpunt.. En nog een keer probeerden we een alternatieve route maar ook daar liepen we vast … inmiddels bijna een uur later stonden we met Chris en Michel weer bij de Shell / McDonalds… en hoorde we van het andere team dat we het voorbeeldblad / gebruiksaanwijzing bolletje pijltje hadden gebruikt hahahaha… we houden het maar op een slechte generale repetitie 😉

Dussss… even wat pagina’s verder in ons routeboek vonden we dan toch de juiste bolletje pijltje route en daar gingen we… Vandaag was vooral een off road dag, wat natuurlijk met een Landrover Discovery een top idee is om te doen… Onderweg een aantal keer getwijfeld, collega rijders tegengekomen, overleggen, draaien en weer door … de modder in.

We hebben vandaag vooral veel, heel veel modder gehapt…. De auto was vanmorgen toen we vertrokken nog groen van kleur… maar nu is het dan toch echt een bruine auto geworden… Het was tof om te doen, beiden hebben we flinke kuilen getrotseerd, en ook flink geglibberd maar met veel lol, goede muziek en heerlijke proviand achterin was het een feestje. Zoveel positieve energie stroomt er gelijk door de auto!

De avond hebben we in het hotel doorgebracht.. een diner met zijn allen en daarna nog een afzakkertje in de bar… enigszins op tijd toch maar naar de kamer want morgen om 6 (!) uur op… pffff

Eenmaal op de kamer bleken we een heuse dierentuin te hebben, of althans een ware kolonie lieveheersbeestjes…Esther heeft haar aerobics oefeningen weer gedaan voor vandaag .. met als resultaat dat we geen beestjes meer hebben (hopen we) … 

Welterusten iedereen … We zijn benieuwd wat morgen weer gaat brengen….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.