RaboGirls dag 6 (dagroute 4)

Het was vroeg vanmorgen! De wekker ging om kwart over vier Griekse tijd, in Nederlands is dat een uur eerder. Douchen, tassen inpakken en, zoals de mannen van American Power dat al eerder in hun blog vermeldden, de vele koffers al in de auto zetten.
Bij het uitchecken komen we de mannen van CP2 Fieldmarketing tegen, we wensen ze succes bij het betreden van de garage. De blik op hun gezicht is onbetaalbaar!!!!!

Rond vijf uur gaan we nog één keer naar de zevende verdieping voor een ontbijt met uitzicht op de Acropolis, wat een fantastisch uitzicht! Marc en Peter komen ondertussen ook naar boven met een ‘verdachte’ grijns op hun gezicht. Oh oh wat kunnen we zo meteen verwachten….

We checken het coördinaat bij de wedstrijdleiding, deze is goed en dus mogen we vertrekken. Vertrek is vandaag in omgekeerde volgorde, met startnummer 18 vertrekken we als eerste.
We gaan op tijd naar de auto zodat we rustig alles kunnen installeren en eens zien wat de heren met de auto hebben uitgehaald. De post-its zitten inmiddels op onze auto…

De navigatie systemen worden ingesteld. We snappen alleen niet waarom er zulke grote verschillen tussen de eindtijden zitten….. Eerste blooper van de dag…. De instellingen van Googlemaps op de Ipad staan op lopen.

We vertrekken om half zes stipt richting het noordoosten, Athene slaapt nog dus we rijden vlotjes de stad uit. Op de snelweg is het zouthappen van de strooiwagens.

De eerste drie coördinaten brengen ons naar het noordoostelijke puntje van Griekenland. We rijden bijna gelijk op met Pascal en Michel van Team 15 Desperados. Rit vier is de blinde kaart. Voor ons appeltje eitje met Googlemaps ernaast. De rit is prachtig en avontuurlijk! We rijden offroad, over vuilnisbelten, door rivieren en modderbaden…. Ilse rijdt de verlaagde Audi A3 fantastisch door al deze hindernissen heen!!!! Aan het einde treffen we Manuel en Frank van de servicewagen. Juichend rijden we ze voorbij, ze hadden vooraf hun twijfels of we er door zouden komen…grote dank aan team Desperados, zij hebben ons bijgestaan met de gehele off road rit.

Na deze blinde kaart volgen twee korte etappes, we passeren namelijk de grens richting Bulgarije. Mooie tochten volgen en brengen ons uiteindelijk naar het Primoretz Grand hotel en Spa in Burgas. Wederom heeft de organisatie een fantastisch hotel weten te boeken. Aangezien we vooraan rijden en ook door hebben kunnen rijden is de organisatie nog niet ter plekke. Dat wordt ons onderweg netjes gemeld.

Zo n dag waarbij je om half vier opstaat, geeft je s middags echt een cup à soup gevoel… Het is dan ook Ilse die Esther vraagt om met een gemiddelde snelheid van 144 km per uur ‘even’ soep wil maken aan boord! De snelwegen in Bulgarije zijn prachtig, dus met een kwartiertje was de soep klaar. Het was heerlijk!

Na het belletje dat we als eerste zouden arriveren en uiteraard ook goed kijkend naar onze estimated time of arrival (én die van de andere teams), besluiten we dat we nog wel even een rondje MacDrive kunnen doen. Toch altijd weer even lekker.

Het hotel lijkt wel een paleis en we verdwalen in de kamer. Heerlijk. Het diner is rondweg fantastisch en we ontvangen weer een puzzel om de coördinaten voor de volgende ochtend te ontcijferen. We spreken af met de teams Desperados, American Power en CP2 Fieldmarketing dat we in onze kamer met behulp van de laptop met Microsoft Autoriute er een gezamenlijke puzzel van gaan maken. Weer zo’n hilarisch moment. We lachen wat af. Pascal van Desparados komt met zwarte handen onze kamer ingewandeld samen met Michel, hij was aan het klussen geweest aan zijn bus. Met z’n vieren puzzelen we door op zoek naar de juiste coördinaten. Als ze net weg zijn, komen Erik en Wilco binnen met heerlijke wijn … We kletsen gezellig en puzzelen ook nog even door tot we juiste code hebben…. Rond twaalf uur vallen we om van de slaap en gaan de heren weg, waarop vervolgens de heren van CP2 Fieldmarketing weer reageren (die lagen ernaast in een kamer verder)… Hahaha … Het leek wel een inloophuis, gezelligheid alom.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.