RaboGirls dag 5 (rustdag)

De avond van dag vier horen we dat we dag vijf een rustdag hebben. HEERLIJK! De avond wordt dan ook lang en er mag alcohol gedronken worden want we hoeven niet te blazen vandaag. De auto’s blijven in de garage van het hotel staan.

Ontbijten en uitslapen
De wekker gaat pas laat vanmorgen, we liggen er om 8.30 uur nog in. Rond 9.30 uur gaan we ontbijten. Alles is een feestje in dit hotel, zo ook het ontbijt. Meteen is het weer gezellig, sommigen hebben de ontbijtzaal niet gehaald, we zullen geen namen noemen J …

Sightseeing Athene
Half elf verzamelen we in de lobby en gaan we te voet Athene in. De complete groep gaat mee en beklimt de Acropolis. Bij de enorme klim naar boven valt ons op dat één van onze deelnemers moeilijk loopt. We informeren en blijkt dat hij een spierziekte heeft. Maar ook hij komt, met ondersteuning van zijn vrouw en de morele support van alle andere deelnemers boven. Respect voor deze prestatie!

Lunchtime
s-Middags hebben we vrij af. We besluiten met een groep heerlijk te gaan lunchen bij een typisch Grieks restaurant. Het was fantastisch eten!
Na het eten wandelen we door Athene. Soms prachtige historische gebouwen en soms enorme verwaarloosde troep. Een paar dagen Griekenland blijven mij bij als het land waar je niemand op straat ziet, er veel winkels en horeca dicht zijn, overal honden op straat lopen en kadavers van honden langs de snelweg en bergen afval langs de kant van de weg. Dit in schril contract tot de prachtige natuur en historische gebouwen…..

Terug in het hotel vinden Ilse en ik dat we een massage verdient hebben, die boeken we dan ook….Een uurtje genieten…..
’s Avonds eten we nog éénmaal met zicht op de Acropolis, een uitzicht om nooit te vergeten! We sluiten de avond af met wederom een cryptische puzzel naar het coördinaat. Samen met de heren van CP2 fieldmarketing Peter en Marc en de heren van American Power Erik en Wilco gaan we op zoek naar het coördinaat. Tijdens het bezoek willen de heren nog een grapje met ons uithalen en smeren ons toilet in met lekker chocolade cake. Dat laten we natuurlijk niet over ons kant gaan….. we zeggen niets, maar ’s ochtends staat de heren van CP2 een verrassing bij hun auto te wachten J.
Vervolgens gaan Ilse en ik vroeg naar bed. Morgen starten we op omgekeerde teamnummers, starttijd half zes Griekse tijd…. En dat is half vijf Nederlandse tijd…… wekker staat om half vier.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.