Terugblik week 41

Terwijl ene de helft van het ladies team ‘As cold as fire’ in een sneltreinvaart kilometers op de teller van de Audi A3 zet, doet de andere helft het noodgedwongen een beetje rustiger aan. Yin en Yang, volledig complementair 🙂, ook in week 41 dus…..

Sleuteloverdracht op maandag. Einde van een tijdperk van wonen tegenover ‘Het Oosten’ in het westen, op weg naar het oosten. Kan je nog volgen??? Als wij in januari net zo snel rijden als dat Ilse huizen verkoopt, koopt en verhuist, dan komt het helemaal goed. Dank aan Makelaardij Van der Linden.

Dinsdagmiddag lunch bij BNI Haarlem Luncht. Wat een creatieve mensen en ideeën. Fantastisch om te merken dat zoveel ondernemers ons een warm hart toedragen in onze tocht voor de voedselbanken. Even zijn we helemaal hyper door een mogelijke lead. Nieuwsgierig 😉 ????….. blijf ons volgen. Makelaardij Prins van Wijngaarden & Corporate Finance Noord-Holland B.V. Overname-Experts hebben groen licht gegeven om ons te gaan sponsoren tijdens onze rally! Hartelijk dank daarvoor.

Ook Rabobank Haarlem Eo heeft wederom, net als vorig jaar, de toezegging gedaan om Voedselbanken Nederland met € 1.000 te gaan sponsoren. Geweldig!

Ontbijten met de ondernemers van BNI Sprookwijck op woensdag. Rond 4 uur gaat de wekker van Ilse want ze mag aanwezig zijn bij de lancering van BNI Sprookwijck. Wat een enthousiaste mensen wederom en zoveel positieve energie. Als team ‘As Cold As Fire’ ervaren wij in ieder geval direct het motto ‘Geven loont’, vanuit deze BNI mogen wij Carré Makelaars en Monstermaatjes.nl als sponsoren verwelkomen voor onze tocht voor Voedselbanken NL. Uiteraard zullen wij voor deze ondernemers de nodige exposure op de auto en op social media regelen.

Overnachten in Haarlem om donderdagochtend om 8 uur als bij de Voedselbank Haarlem te overleggen. Weer een vruchtbaar overleg, komende weken meer daarover.

Achter de schermen worden danwel geen kilometers gedraaid, de teller staat niet stil. Social media wordt ingezet, maar ook de allernieuwste snufjes zoals de Rabobank Seven Days Food app.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.