Overzicht week 42

En dan is de ‘kaap’ van 100 dagen gepasseerd…….

Terwijl vakantie vierend Nederland en volgende week ook België nog hoopt op een heerlijk nazomer zonnetje in de herfstvakantie, begint de nachttemperatuur op de Noordkaap richting het nulpunt te gaan en zien we de eerste sneeuwvlokjes verschijnen op de weer apps.

Tja… en sneeuw zullen we krijgen in het hoge noorden. En dan is het natuurlijk de vraag of wij wel bestand zijn tegen zoveel sneeuw en ijs? Als team “As cold as fire” stellen wij ons de vraag; How do we keep our ‘fire’ in the freezing cold? En nog belangrijker, hoe houden we onze vier wielen op de weg? Winterbanden? Spijkerbanden? We hebben her en der al eens rondgevraagd en winterbanden zouden volstaan…. Maar ook met onze vrouwelijke rijstijl??? Wat denk jij?

En omdat we er toch zeker van willen zijn dat Ilse ook na de rally gewoon weer naar haar werk kan rijden, is ze nu vast een nieuwe wagen aan het uitzoeken …De komende week staat in het teken van dealerbezoeken … spannend wat het gaat worden …
Eén ding is nagenoeg zeker…. het embleem zal anders zijn dan dat van één van de andere rally teams. Vol spanning wachten wij de komende weken af met welke auto zij ten tonele gaan verschijnen eind januari…… Marc, wij doen dan wel een ster in de voorruit 😉

Verder is de checklist met benodigdheden van de website van Expeditie Noordkaap geplukt. Uiteraard hebben we, op speciaal verzoek, de essentiële sexy rode huispakken met bijbehorende sloffen hieraan toegevoegd 🙂 

Week 42 stond verder vooral in het teken van werk en privé. De turbulente periode in de banksector houdt ons allebei bezig, weliswaar vanuit verschillende invalshoeken. Adhoc vraagstukken vanuit de centrale bank, wijzigingen in de organisatie structuur en daarbij behorende toekomstscenario’s zijn een paar thema’s die de revue passeerden.

De schaarse vrije momentjes die er dan wel waren, zijn gebruikt om een media moment volgende week te plannen om een nog breder publiek te bereiken! Meer hierover in het weekoverzicht van volgende week!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.