Trump of Pirelli? – week 3

Met nog slechts anderhalf tot twee weken voor vertrek stond de wereld stil bij de inauguratie van Donald Trump, terwijl wij erg druk waren met het kiezen van banden, en dan specifiek de bandenmaat. 16” of 18”, that’s the question 🙂 ….. we zijn eruit hoor. De Wijchense banden Centrale Kees van Gent gaat ons vrijdag helpen met veilige 16” nieuwe banden montage.

Afgelopen maandag heeft Audi Centrum Amsterdam ons gesponsord door de auto niet alleen APK te keuren, maar ook rijklaar te maken voor temperaturen tot – 40 graden! En omdat ook zij graag willen dat we niet verdwalen, hebben ze als kers op de slagroom ook ons Audi MMI navigaties systeem een upgrade gegeven! Het was nog wel even spannend of de auto door de keuring zou komen, er lag immers een illegaal kastje onder de berijdersstoel … Esther, wist jij dat die er lag??? … iets met een bakkie? 🙂

Toch liet afgelopen week ons dikwijls in de steek … zo liet er een sticker los van de auto, gelukkig snel gerepareerd door CompuColor. Ook een organisatiesticker ging met 120 km p/u een eigen leven leiden, maar zat na de rit deels niet meer op onze auto (inmiddels een nieuwe ontvangen en geplakt! Dank je wel Frank)…

 

Verstralers verstuurd uit het hoge noorden, kwamen niet aan, om vervolgens afgelopen zaterdag in tweevoud te worden afgeleverd. Dank aan Paul Langeslag voor het monteren van deze mooie nieuwe ‘lampkes’…

Maar ook het thermo ondergoed (ja heren, we weten het, niet sexy maar o zo warm) was kwijt. Inmiddels getraceerd en opnieuw verstuurd, de dames hopen dat het  op tijd komt, de heren hopen van niet …. En ook de berijdersverklaring van Athlon is niet aangekomen …. Hopelijk komt er deze week een nieuwe….

Onze sponsoren zijn ook op allerlei manieren actief! Rabobank Haarlem doneerde maar liefst € 1.000 voor de Voedselbanken, waarvoor dank. En ook diverse familieleden, collega’s en vrienden zijn in actie gekomen, ook hun bijdragen stromen binnen! Namens voedselbanken dank jullie wel! En van Brezan Automaterialen mochten we vernemen dat ze alle materialen benodigd voor deze mooie tocht hebben gesponsord! Dank dank dank.

Om alle sponsoren in het zonnetje te zetten zien jullie er elke dag eentje op Facebook voorbij komen. Zo top, al die warme giften!

Tussen neus en lippen door en tussen het harde studeren in België en de meer dan 40-urige werkweek in Haarlem hebben we onze organisatie jassen laten borduren in Diemen,  hebben we via Interpolis de evenementenpolis geregeld voor Expeditie Noordkaap, hebben we sneeuwkettingen voor onze schoenen geregeld en bivakmutsen als vermomming, is de dashcam van LESCAM ingebouwd (Fariborz dank je wel!) en hebben we de hotelovernachtingen voor en na de rally vastgelegd…. Nee, we vertellen niet waar we ons bedje hebben staan ….

 

 

 

 

 

 

 

 

En omdat we het allemaal nog niet uitdagend genoeg vonden …. Ilse heeft na wat acrobatiek in bad haar duimkapsel gekneusd en loopt met een brace-je en Esther probeert een nieuwe laptop met azerty te installeren, 2 zieke kinderen te verzorgen en entertainen en heen en weer naar huisarts en apotheek te slepen en vervolgens te studeren voor haar examen van as vrijdag … een boek van zo n 1000 pagina’s 🙁 ….. en de  hele zondag hebben we samen in België alle belangrijkste voorbereidingen getroffen …  lang leven het dagelijks leven … Wanneer zitten we ook weer in de auto ????… nog 135 uur en 40 minuten … YEAHHHHH

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.