The week after

Vandaag precies een week geleden reden we Lichtenvoorde in voor de finish van Expeditie Noordkaap, editie 2017. Ondertussen zijn we dus alweer een week thuis. En wat doen wij dan zoal in deze week…..

Allereerst een beetje acclimatiseren. De adrenaline levels staan nog sky high en daarmee voelt het gewone leven eventjes een beetje saai…. Tja, iets anders kan ik er even niet van maken….. De ervaring van vorig jaar leert ons dat er ergens in deze week ook een mannetje met een hamer langskomt… Dit keer kwam hij bij mij op donderdag, toch blij met de extra vrije week zodat ik heerlijk op de bank kon slapen.

Naast uitrusten en uitzieken moest er natuurlijk ook wat gedaan worden. Zo was de familie van Ilse druk met de auto uitruimen, de dakkoffer verwijderen en schoonmaken. Werden de verstralers door Paul uitgebouwd, alle navigatie- en camerasystemen ontkoppeld en natuurlijk de auto gewassen. De wasmachine draaide overuren zodat de Noordkaap kleding weer de kast in kan…. voor hoelang dat weten we nog niet 😉

En dan werd er gestart met het uitzoeken van de foto’s. Via Whatsapp en WeTransfer vlogen er heel wat foto’s heen en weer. Inmiddels hebben de foto’s van dag 1 online gezet, de rest volgt zo snel mogelijk.

Komende week / weken zitten we ook nog niet stil…. maar eerst moet Ilse beter worden…. Voorlopig ligt ze nog onder de wol met longontsteking en koorts. Ook langs deze weg beterschap!!!!

En wat staat er nog op de agenda dan? De opbrengst van de statiegeldpaal bij de Jumbo Baarle Nassau volgt nog. De stickers moeten (helaas) weer van de auto, het bakkie moet nog worden uitgebouwd en alle verhalen moeten nog verteld worden aan familie, vrienden en collega’s. Gelukkig is dat laatste niet zo moeilijk 😉 , wat een fantastisch avontuur!!!!!!!!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.