Tja… wat zal ik eens schrijven over deze week.. de week begon goed en rustig. Het is vakantie in Belgi禱 en de kids gingen logeren bij opa en oma. Quality time voor opa en oma samen met de kids, lekker genieten in de omgeving van Purmerend. Zondag werden ze opgehaald, bepakt en bezakt vertrokken ze, schaatsen mee, knuffels mee, boeken mee… ze komen nog tijd tekort .

Maandag en dinsdag twee lange dagen op het werk, vooral veel zaken uitzetten bij de Specialisten FLM. Zo fijn om samen meters te kunnen maken!

En toen werd het dinsdagavond, manlief wachtte thuis met de kaasfondue en ik kreeg in de auto onderweg naar huis keelpijn, echt keelpijn..

Om een lang verhaal kort te maken, de volgende dagen lag ik zwetend van de – soms bijna 40 graden – koorts in bed met een bacteri禱le keelontsteking 痰. Ik deed onze team naam in ieder geval eer aan… rillend van de kou en zwetend van de koorts.

Waarschijnlijk als gevolg van de koorts een extreme urticaria reactie over mijn hele lichaam erbij. Vrijdag toch maar even naar de huisarts, antibiotica gehaald en een spoed doorverwijzing naar de dermatoloog. Verder bivakkeer ik in mijn bed en blijft dit blog wat korter dan anders…

Maar omdat dit natuurlijk alleen maar kommer en kwel is en jullie daar helemaal niet op zitten te wachten, zal ik de andere helft van dit ladiesteam ook eens vragen wat ze heeft gedaan deze week. Wordt vervolgd!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.