Near misses… explained en executed 😆

Vorige week… zondagmiddag op het puntje van mijn stoel… Wow wat een waanzinnige race van Max! Een prachtige tweede plaats die waarschijnlijk nog nooit zo onverdiend voelde als deze keer. Niet om het goed te keuren, maar ik snap die frustratie wel uit pure passie om te winnen! 🙈 Was het maar een near miss geweest met Ocon…🏎

De werkweek begon maandag met dezelfde snelheid als Max, althans dat was de bedoeling. Ilse haar laatste werkdag voordat ze ging genieten van een welverdiende en zomerse vakantie! Alleen miste Ilse de spreekwoordelijke trein, want ze had een rit van ruim 2 uur nodig om in het mooie Eindhoven aan te komen. Gelukkig was er back-up en dus trapte Nico de kwartaalbijeenkomst van Bijzonder Beheer af. Twee bijeenkomsten op één dag, zodat alle ruim 200 medewerkers bij Bijzonder Beheer konden deelnemen aan de terugblik van afgelopen kwartaal en vooruitblik naar het laatste kwartaal van het jaar. Successen en actualiteiten passeerden de revue, afgewisseld met serieuze control thema’s en een mooie presentatie door collega Jaap over incidenten en near misses. Tja… over near missses gesproken…

Maandag dus, voor Ilse haar laatste werkdag vóór de vakantie, voor Esther de éérste na een fikse keelontsteking. Ruim honderd mails en veel dubbele afspraken, gelijk in volle vaart de werkweek in! Ik heb geprobeerd om rustig op de starten, bij vlagen gelukt al vond niet iedereen dat even fijn.

Gelukkig kwam er rond 17uur een einde aan deze drukke werkdag en reed Ilse terug naar Wijchen om eindelijk haar koffer te pakken. Zomerkleding en bikini’s werden uit de kast getrokken, even wat anders dan de sjaals en mutsen die wij voor komende week nodig hebben….  Een korte nacht en heel vroeg uit de veren op weg naar Schiphol.. Althans, dat was planning! Eén van Ilse haar reisgenoten heeft haar wekker niet gehoord en dus werd het een race tegen de klok… lang parkeren werd kort parkeren, maar gelukkig werd het vliegtuig gehaald! Onderweg naar het tropische paradijs!!! En als je dan denkt dat deze drukke dame geniet van haar rust.. Nee dus. De laatste werkzaamheden moesten nog worden afgerond, alleen de laptop wilde niet helemaal meewerken, en dus zat Ilse bij Rabobank Curaçao op kantoor 🙂

In de loop van de week kwam dan toch de rust bij Ilse en kreeg Esther het ene naar het andere tropische plaatje over de app. Wat een prachtige stranden, blauwe zee, mooie uitzichten en exotische diersoorten!!! En dat alles vanuit een luxueuze villa met zeezicht! Genieten dus!

En met Ilse op afstand probeerde Esther wat meters te maken met de voorbereidingen op de rally. Mails naar kranten, radiostation, potentiële vlogger, sponsoren en naar onze contactpersoon van Het Nationaal Ouderenfonds. Want naast de 8000 kilometers in 11 dagen in de auto naar de Noordkaap, willen wij ook graag in één van de activiteiten van Het Nationaal Ouderenfonds ondersteunen. Maandag 17 december zijn wij vrijwilliger bij het kerstdiner in het Van der Valk Restaurant in Eindhoven! Weet je nog meer leuke activiteiten voor ons? Of wil je jezelf ook inzetten voor de ouderen? Neem dan contact op via de website van Het Nationaal Ouderenfonds!

Denken jullie trouwens ook nog even aan de kerstkaartenactie van Het Nationaal Ouderenfonds? Meer info in ons blog van vorige week!

Vóór de kerstman komt, hebben we natuurlijk eerst nog de intocht van Sinterklaas. En gelukkig mocht deze ook dit jaar toch komen, ondanks de actiegroepen en rechtszaken. Pfffff… zo jammer dat er mensen zijn die – in mijn ogen – tijd over hebben om zich druk te maken om dit prachtige kinderfeest. Al kan ik de – soms cynische – grappen ook wel weer waarderen.

En terwijl de Sint met alle cadeautjes voor alle lieve kindjes in Nederland en België op zijn pakjesboot is aangekomen, mogen wij nog steeds mooie donaties van fantastische sponsoren blijven ontvangen! Deze week van Chargeer! Voor meer info over deze sponsor klik hier.

En dan het andere nieuws wat Nederland en België bezighoudt… Snow is coming!!!! Terwijl Ilse aan de andere kant van de oceaan aan het zwembad ligt te zonnen in 30 graden in haar Caraïbische paradijs, maak ik me op voor de eerste sneeuwbuien van het jaar. Brrrrrrr….kan ik wel alvast wennen aan de winterse omstandigheden. Voor Ilse wordt het richting Noordkaap een verschil van bijna 70 graden! Gelukkig heeft ze nog even tijd om te acclimatiseren, nog 73 dagen om precies te zijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.