De week van de sponsoren… #12

Onze laatste werkdag is aangebroken! Een laatste dag knallen op kantoor voordat we de auto instappen naar de Noordkaap! Dwars door een groot deel van Europa, spannende wegen, prachtige natuur, heel veel plezier én natuurlijk veel donaties ophalen voor Het Nationaal Ouderenfonds!

Eén van onze trouwe sponsoren is ook dit jaar van de partij… Vandaag zetten we Chargeer! in de kijker.

Chargeer!

Chargeer! Training & Coaching wordt geleid door twee ervaren trainer/coaches met een gezamenlijke ervaring op het gebied van training en coaching van bijna 25 jaar. Chargeer! richt zich op gedragsverandering van mensen zowel persoonlijk door individuele coaching als op teamniveau door teambijeenkomsten eventueel gecombineerd met individuele coaching. Een collectieve gedragsverandering leidt tot cultuurverandering in een organisatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.