De R al weer in de maand ….. de R van Rally 😃

Wat vliegt de tijd. Inmiddels zitten we in september en hebben Esther en Ilse afgelopen vrijdagavond een officiële aftrap  voor rally seizoen 2020 ingeluid met een Grieks etentje … Nee Griekenland zal dit keer niet de bestemming zijn, daar waren we met Mysteryroads in 2016…. Dit keer wordt het een andere richting ….maar wel met Mysteryroads! Wij hebben er zin in!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We beseffen ons dat we voor ons doen ‘laat’ zijn met het starten van dit rally seizoen. Zóóóó veel te regelen. Maar de energie draait volop. We hebben er zin in. Immers nog maar 145 dagen en dan vertrekken we, te weten zaterdag 1 februari 2020!

Maar om het niet te verleren, gaan we over 12 dagen een rally weekend ervaren. Alle technieken als bolletje pijltje, ideale tijd rijden en klassementsproeven komen voorbij. We hebben zelfs ons eerste coördinaat ontvangen:

N 51.918471 E5.848504

De checklist is weer van stal gehaald, de sponsoren worden weer benaderd en ook zijn we bezig met andere alternatieven om geld binnen te halen….

Daarnaast mogen we dit jaar weer zelf een goed doel uitzoeken. Zoals jullie inmiddels van ons gewend zijn,kiezen wij thema’s die passen bij Rabobank. Ook dit jaar zijn we in gesprek met stichtingen die gelinkt kunnen worden aan het thema Zelfredzaamheid… Binnenkort horen jullie meer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.